2777
2789
عنوان

چجوری ماهی رو طعم دار کنم 😋🐟🌱

165 بازدید | 21 پست

میخوام سبزی پلو با ماهی بذارم 

کدبانوها لطفا دستور یه ماهی خوشمزه رو بهم بدید 😋

شما چجوری طعم دار میکنید؟

با چه روشی بوی ماهی رو میگیرید ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

زردچوبه نمک فلفل قرمز

یکمم پودر سخاری

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما بندریا با آرد و زردچوبه و نمک و فلفل یا ادویه ماهی مزه دارش میکنیم خیلی خوشمزه میشه 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

من حدود یک ساعت فقط با زعفرون و نمک و فلفل  مزه دار میکنم

میزارم داخل یخچال

موقع سرخ کردن  داخل آرد سفید و زردچوبه و خیلی کم نمک و فلفل میچرخونم و سرخ میکنم 

آب لیمو یا نارنج هم موقع سرو کردن

قبلا صد تا ادویه میزدم و اصلا طعم ماهی از بین میرفت

ماهی تون چی هست؟

قبلا قزل آلا می گرفتیم و با پودرسوخاری و ادویه سرخ میکردم

این سری چنگو هست

ما بندریا با آرد و زردچوبه و نمک و فلفل یا ادویه ماهی مزه دارش میکنیم خیلی خوشمزه میشه

آرد رو اولین باره می شنوم ولی حتما امتحانش میکنم گلم 🥰

ادویه ماهی آماده بخرم؟ شامل چیاست؟

آبلیمو و پیاز و سیر رنده شده و زردچوبه و نمک ماهی رو دو سه ساعت بزار توی مواد بعد در بیار با ارد و ا ...

ممنونم عزیزدلم😍😋

من حدود یک ساعت فقط با زعفرون و نمک و فلفل مزه دار میکنممیزارم داخل یخچالموقع سرخ کردن داخل آرد سف ...

مرسی گلم 

حتما امتحان میکنم 🥰

قبلا قزل آلا می گرفتیم و با پودرسوخاری و ادویه سرخ میکردماین سری چنگو هست

داخل آب پیاز و آبلیمو نمک فلفل سیاه و قرمز نمک و زردچوبه بذار بعد با آرد سوخاری سرخ کن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
داخل آب پیاز و آبلیمو نمک فلفل سیاه و قرمز نمک و زردچوبه بذار بعد با آرد سوخاری سرخ کن

ممنونم عزیزم تشکر 🌱