2777
2789
عنوان

خونه رو رایگان بدم به مستاجر یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 88 پست
بقیه فامیل هم متوقع میشن که ایشون خونه رو به همه رایگان بده

حالا فکر کن این وسط استارتر بخواد خونه رو بفروشه و جای دیگه سرمایه گذاری کنه دیگه واویلا اینقدر به سینه میکوبن الهی اتیش بگیره خونه اش من اواره کرد نباید اینکار کنه من رو قولش حساب باز کرده بودم و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برآورد کن هزینه رهن و اجاره چقدره بهش بگو من با یک دهم بهت اجاره میدم، پولشم سر وقت بگیر بخاطر اینکه مجبور بشه درآمدش رو بیشتر کنه 

از طرفی قرارداد محکم هم باهاش ببند که مثلا این شرایط تا دو سال یا هر چند ساله که صلاح میدونی ولی بعدش باید خونه رو‌تحویل بده... 

تو دین ما هم قرض دادن ارزشش بالاتر از صدقه دادنه 

طوری باشه که بالاخره بعد یه مدت که مخارج شما هم زیاد شد یا تصمیمتان عوض شد بتونی دوباره صاحب خونت بشی نه اینکه تو دردسر بیفتی...

اینو بدون که این بخشندگی تو بسیار ارزشمنده 

بابای من به پسر عمم خونه داد نشست وقتی داداشم میخواست زن بگیره گفت میخوامش برای پسرم اونام شروع کرد ...

دقیقا .خانمه برای یه پیج دردودل مثلا مشکلشو فرستاده بود نوشته بود داییم خونشو چندسال داده ما نشستیم حالا بعد چندسال چون پسرش عقد کرده بود گفته بود بلند شو ، زنه اینقدر داییه رو نفرین کرد😐

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

تحربه ثابت کرده خوبی زیاد دود میشه تو چشمتبعد که بخوان بلند بشن عوض تشکر یه چیز یهم میگنیه درصد کمی ...

اینم خیلی کمه دیگه.چرا باید این کارو کنه. ما که به هر کی خوبی کردیم اخر بد هم شدیم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بابای من به پسر عمم خونه داد نشست وقتی داداشم میخواست زن بگیره گفت میخوامش برای پسرم اونام شروع کرد ...

همین اتفاق برای ماهم افتاد

تازه دیگه خونه رو برای خودشون میدونن و میگن شما که نیاز ندارید 

اخرم بین چند تا برادر دعوا افتاد که فلانی مفت نشسته پاشه ما بشینیم فلان

دیگه کلا دور فامیل برای کار خیر خط کشیدیم الان پولمو به غریبه ببخشم به فامیل نمیدم چون پس فردا صد تا حرف در میاد

ادما قدر دارن نیستن فقط توقع دارن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

پیش هم حتما بگیر. به نظر من بهشون تخفیف خوبی بده همراه با قرارداد اجاره. مثلا شما 70 درصد نسبت به بقیه بگیر. 30 درصد تخفیف

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حالا فکر کن این وسط استارتر بخواد خونه رو بفروشه و جای دیگه سرمایه گذاری کنه دیگه واویلا اینقدر به س ...

اینا رو شما میگی ما تجربش کردیم:)

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

قرداد بنویس رایگان نده ولی با قیمت ناچیز بده تو بنگاه هم قرارداد بنویس

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم