2777
2789
عنوان

شام چی دارید من شوهرم نیست با بچه ها میریم بیرون 😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 82 پست
بخدا هنگ بودم یه لحظه داغ شدم گفتم ماهی ندارم که

سری بعد اومد قرمه بزار فقط بگو سری پیش دلتون قرمه میخاس گذاشتم با ترشی دیگم چیزی نزار جلوش آدم ناسپاس حیف زحمت ک براش بکشی چون بهرحال باد میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا آدم وقتی هیچی نمیگه حداقل خیال خودش راحته عذاب وجدان نداره منم هیچی نمی‌گم.امروز پدر شوهرم ...

اخ که اینا با این زبون تلخشون اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن .آخه بتوچه بچه تخت داشته باشه یا نه

سری بعد اومد قرمه بزار فقط بگو سری پیش دلتون قرمه میخاس گذاشتم با ترشی دیگم چیزی نزار جلوش آدم ناسپا ...

مطمئنم قرمه بزارم باز یه چی دیگه میخواد .ترشی گفتی یادم اومد ترشی از بالکن آوردم بریزم یهو گفت مگه نگفته بودم ترشی درست نکن به اجاق ما نمیوفته .لب به ترشی هم نزد.فقط دوتا سه تا بعد غذا ژله گرفت دستش رفت رو مبل خورد .به شوهرش می‌گفت ماست نخور سردیت میشه من هم ماست و اسفناج درست کرده بودم هم ماست و خیار با تزیین گردو و کشمش و نعنا و گل سرخ.نزاشت اون لب بزنه سالاد کاهو هم اون دفعه گذاشتم گفت ما نمی‌خوریم نزار سالاد ماکارونی هم میگه اینا چیه میزاری جلو غذا خوردن رو میگیره

مطمئنم قرمه بزارم باز یه چی دیگه میخواد .ترشی گفتی یادم اومد ترشی از بالکن آوردم بریزم یهو گفت مگه ن ...

خب شاید واقعا بدون تزئینات میپسنده سری بعد ساده بزار قرمه سبزی با آب و سالاد شیرازی نهایت هرچی گفت بگو جلو غذا رو میگیره 

نه بهونس هر کاری کنی حرف توش در میاره

خب پس بیکاری زحمت خودت میدی ولش کن اونکه بهرحال حرف درمیاره پس زحمت به خودت نده ک دلت بسوزه 

من مادرشوهرم زیادی اذیت میکرد گذاشتمش کنار دیگ خوب شد حالا سالی دوبار میرم میشینم دعوتم کنه یا برای عیادت اونارم همون سال دوبار دعوت میکنم تمام شوهرم هرچی خواست بره بچه هامم گاها میزارم پیششون اما تا احترام نکنن بی احترامی نمیکنم اما وردار بزارشونم نمیکنم چون هم دلم میسوزه هم کلی تو ذهن خودم دارم باهاشون دعوا میکنم هم با مامانم غیبتشون میکنم ک ضررش بیشتره اینه ک دعوت نکنم جونمو راحت کنم