2777
2789
عنوان

این دخترا چرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 53 پست
بزن😂 من هولمهول دختر🤣🤣🤣🤣

نمیدونم شوخی کردی یا جدی گفتی 😐😂

ولی این رو از من خواهرانه بشنو هیچ دختری تا وقتی ارزش خودت رو ندونی و علافش باشی ازت خوشش نمیاد و از این رو نباید حتی با اندکی سردی یا پوش پول کردن اشتباه بگیری دختر رو باید غرق عشق و احساسات کرد یه دختر هدفش جز این نیست ک دوتایی با هم رشد کنین پس هم باید رو توسعه فردی.... و هم روی درست پیش بردن رابطه و ارزش دادن به پارتنرت تمرکز کنی و هیچ کس رو جز اون نبینی انوقت اون دختر زندگیت رو یجوری غرق زیبایی میکنه که باورت نشه

بی شک راز موفقیت یه مرد تو زندگیش فقط همینه ✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پوش پول چیع

پوش پول یا همون یخ و آتش

به رفتاری ک مثلا ی روز خیلی مهربون و صمیمی و یه روز سرد و بی احساس باشه میگن پوش پول کردن ک از تکنیک های بازی با روان هست 

جالب اینه این کار اولاش مخ طرفو با این کار خوب میزنی و روی همه ی دختر ها هم جواب میده ولی بیشتر از حدودا شیش ماه اون علاقه ای ک اون دختر نسبت بهت داره به تنفر تبدیل میشه چون همه ی دخترا این کار اگ از یکی دوماه بگذره از طرف بدشون میاد و احساس میکنن ک پسر هست ک میخواد اونو ب سمت خودش بکشونه در حالی ک اگه رک و راست ولی با برنامه ریزی درخواست پارتنر شدن بدن اوکی تره برا همه ی دختره( این برای مرحله آشنایی) 

پس مرد های خیلی باهوش این بازی روانیو فقط تا حدودا یه ماه انجام میدن و بعد درخواست... 

تا آموزشی دیگر بدرود... 😂👋🏻