2777
2789
عنوان

شوهرم

305 بازدید | 8 پست

ممنون میشم منو راهنمایی کنید و اینکه بگید اگه جای من بودید چه حسی داشتید  من پریشب خیلی حالم بد شد به حدی که کارم ب بیمارستان کشیده شد    همه زنگ زدن مادر شوهرم و .... 

خلاصه 

از پریشی تا حالا  همینطور افتادم تا امروز یکم بهترم 

خواهرشوهرم و شوهرش قرار بود جمعه بیاد خونمون ب خاطر  اینکه دایم اینا بودن نیومد گفت باشه شنبه که شنبه خودش زنگ زد که ی کاری پیش اومده نمیتونیم بیایم 

دو شنبه میایم 

امروز دیدم شوهرم میکه که ازه مامانم گفته  بچها فردا میخوان بیان  خونتون  

هیچی نگفتم ولی دیکع دلم طاقت نداد گفتم واقعا خونواده تو درک ندارن نه نیدونن من مریضم میخوان پاشت بیان خونمون    حالا مولا مینداختن اخر هفته  

تو بدتر از اونایی پقتی مامانت میگه بچها میخوان بیان حال زنت چطوره میگی  خوبه بیاین 

گفت  ن بخدا نگفت فقط گفت میخوان بیان 

بد برگشت ب من کفت من خالی از مریضی تو تو نمیبینم 

هیچی نتونستم بگم 

الان فک میکنم اعصابم خورد میشه 

خیلی حرف بدی زد یعنی من دروغ میگم 

به نظرتون اون موقع نتپنستم جوابشو بدم الان بگم بش ؟

زنگ زد ب خواهرش گوشی رو گرفتم خواهرش برکشته میگه اگه میخوای فردارم نیایم مریضی گفتم ن خوبم بیاین  چی بگم اخه بگم نیاین 

شام میان؟اینهمه جنگ نداشت ب شوهرت میگفتی خوب نیستم ولی حالا که دارن میان از بیرون بگیر

هیچ مردی کامل نیست

-اگه مرد سخت کوش میخوای؛باید قبول کنی خسته اس و وقت زیادی برات نداره

-اگه مرد خوش قیافه میخوای؛باید با توجه دیگران بهش کنار بیای

-اگه مرد مهربون میخوای؛باید قبول کنی گاهی احساساتش بیش از حد درگیر میشه

-اگه مرد موفق میخوای؛باید قبول کنی فشار و مسئولیت زیادی رو دوششه

-اگه مرد منطقی میخوای؛باید قبول کنی ممکنه گاهی احساست رو نفهمه چون عقلش براش اولویته

-اگه مرد اجتماعی میخوای؛باید قبول کنی زمان زیادی با دوستاش میگذرونه

اینم همینطوری ب کامنتم اضافه کردم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا کمک کنه بهتر شی ولی بداخلاقم هستی، چیزی نگفتن که، اگه بهت سرنمیزدن ناراحتی داشت بزار بیان ببینن ...

از شهرستان دارن میان چند روز بمونن    نمیخوان برای سر زدن برای من بیان ک 

میخوان بیان جهیزیشو بخره تازه عروس دومادن

شام میان؟اینهمه جنگ نداشت ب شوهرت میگفتی خوب نیستم ولی حالا که دارن میان از بیرون بگیرهیچ مردی کامل ...

مگه ی روز دورزه میخوان چند‌روز حداقل تا جمعه بمونن   باز شامو چیکار میکردم فرداشو چیکار میکردم 

از شهرستان دارن میان چند روز بمونن نمیخوان برای سر زدن برای من بیان ک میخوان بیان جهیزیشو بخره ت ...

کامل بگو خب،مگه مادرشوهرت خونه نداره شاید میرن اونجا یه شبم بیان به شما سربزنن غذا آماده بگیر

کامل بگو خب،مگه مادرشوهرت خونه نداره شاید میرن اونجا یه شبم بیان به شما سربزنن غذا آماده بگیر

کلا اینجا خونه ما و اون داداشش رو برای موندن دارن ولی  اون داااشش چون مجرده شرایط خونش خوب نیس فقط خونه ما عست 

من میگم     اونا میتونستن اومدنشون سه چهار روز بندازن جلو‌تر  ولی نکردن  از این ناراحت میشم 

از شهرستان دارن میان چند روز بمونن نمیخوان برای سر زدن برای من بیان ک میخوان بیان جهیزیشو بخره ت ...

خوب گفتی باید می گفتی حالم بده عذر خواهی هم می کردی یه وقت دیگه انشاا..البته اگه همیشه زحمتت نمیدن وهمین یه بار گذشت کن