مامانه_اورامان مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3269 عنوان خانوما چجوری حصار ببندیم ک کسی نتونه طلسمون کنه | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 53 پست با چ دعای قران اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 1403/10/09 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 633 سوره بقره ۱۱ روز پشت سر هم بخون بعد از ۱۱ روز از فرداش شروع کن ۴۰ روز بخون بعد از ۴۰ روز از فرداش شر ... ببخشید برای چی خوبه فقط یرای حصار؟
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 اطلاع دقیقی ندارم ولی شنیدم سوره بقره خیلی جوابه چند روز اثرپذیری صد در صد داره؟ نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ازیتاا عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 241 طولانیه ولی تندخوانیشو از اینترنت دانلود کن ۱ساعت و ۲۰ دقیقه است فقط من عربی خوانیم افتضاح مثلا بشینم قرآن ده صفحه بخونم دو ساعت طول میکشه
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 205 تاثیرش چند درصد هست؟ این چه سوالیه عزیزم😄من اگه الان با اطمینان یه درصدی بگم بعد بری بخونی به هر دلیلی نتیجه نگیری اعتقادت از دست نمیره؟؟منم چندین جا نظرات رو خوندم که بشدت برای باطل السحر جواب میده و ۷۰۰ نوع طلسم رو از بین میبره
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 205 من عربی خوانیم افتضاح مثلا بشینم قرآن ده صفحه بخونم دو ساعت طول میکشه با تند خوانی روون میشی بخدا فقط دقت کن و باهاش زمزمه کن
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 205 ببخشید برای چی خوبه فقط یرای حصار؟ باطل السحر قوی ۱۱ روز اول سحرت باطل میشه ۴۰ روز دوم حصار دورت کشیده میشه که دیگه طلسمی روت اثر نکنه یا اثرش خیلی جزئی باشه ۴۱ روز آخر اگر کسی برات دعا گرفته که زندگیت مشکل دار شده بود این آخری همه رو برمیگردونه به اون شخص
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 این چه سوالیه عزیزم😄من اگه الان با اطمینان یه درصدی بگم بعد بری بخونی به هر دلیلی نتیجه نگیری اعتقا ... واقعا مرررسی عزیزم 🌹 برای پیشگیری از طلسم هم موثر هست؟ یا طلسم هایی که میگند قابل تمدید هست نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 633 باطل السحر قوی ۱۱ روز اول سحرت باطل میشه ۴۰ روز دوم حصار دورت کشیده میشه که دیگه طلسمی روت اثر نکنه ... نمیدونم طلسم شدم یا نه میتونم همینجوری بخونم که حصار داشته باشم؟؟تا آخر عمرم حصار دارم بخونمش؟
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 من عربی خوانیم افتضاح مثلا بشینم قرآن ده صفحه بخونم دو ساعت طول میکشه وای من نشستم یک سوره کوتاه رو چهل بار خوندم بعد دیگه خشک شده بودم نمی تونستم تکون بخورم 😂🤣 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 205 واقعا مرررسی عزیزم 🌹 برای پیشگیری از طلسم هم موثر هست؟ یا طلسم هایی که میگند قابل تمدید هست باطل السحر قوی ۱۱ روز اول سحرت باطل میشه ۴۰ روز دوم حصار دورت کشیده میشه که دیگه طلسمی روت اثر نکنه یا اثرش خیلی جزئی باشه ۴۱ روز آخر اگر کسی برات دعا گرفته که زندگیت مشکل دار شده بود این آخری همه رو برمیگردونه به اون شخص
ازیتاا عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 241 باطل السحر قوی ۱۱ روز اول سحرت باطل میشه ۴۰ روز دوم حصار دورت کشیده میشه که دیگه طلسمی روت اثر نکنه ... راستی راضی باشیک کاربر دعا و... لازم داشت میگفت برام دعا میگیرنکپی کردم دادم بهش بخونه
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 205 نمیدونم طلسم شدم یا نه میتونم همینجوری بخونم که حصار داشته باشم؟؟تا آخر عمرم حصار دارم بخونمش؟ اره بعد ۹۲ روز ختم که تموم شد فقط هفته ای یکبار قبل غروب آفتاب روزای جمعه بخونش که تمدید بشه
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 205 راستی راضی باشیک کاربر دعا و... لازم داشت میگفت برام دعا میگیرنکپی کردم دادم بهش بخونه عزیزم حلالت😄😁😍