2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلیش ریاضی بود که ریدم ۱۹ میشمبقیه رو هم مهم نیست حتما ۲۰ میشم

وای تو چقدر منی 

نهمی ؟ من فردا ریاضی دارم 

و تمام ترسم فقطططط و فقطططط ریاضیه

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

من صدامو اصلا تغییر نمیدم حتی روشم کار نکردم نمیدونم چرا ولی بدم میاد کسی صداشو تغییر بده و نازک کنه

یا دیدی بعضیا صداشونو شبیه اون خانم توی بانک که میگه شماره صد و بیست و یک میکنن😂😂

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

اصلیش ریاضی بود که ریدم ۱۹ میشمبقیه رو هم مهم نیست حتما ۲۰ میشم

ولی خیالت تخت ، چون ۱۹ شدی و مستمر ۲۰ داده داخل کارنامه ۲۰ میشی و از معدلت کم نمیشه

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

خب الان چه گناهی کردیم صدامون تراکتوره😭

با خودت تمرین کن عشوه بیا

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
یا دیدی بعضیا صداشونو شبیه اون خانم توی بانک که میگه شماره صد و بیست و یک میکنن😂😂

وای اره اصلا چندشم میشه 

اما بنظرم کار درست همونا میکنن چون ما خانمیم باید نازک باشه صدامون وظریف 

الو اقا محمدددددد💋😂

🤣🤣🤣

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷