2777
2789

من ای وی اف کردم  بتام بعد دوهفته اول 38بود بعد دوروز شد 105و دوروز بعد اون 215و دوروز بعدش 566و بعد چهار روز شد 2289 اول ک بتا پایین بود می‌گفتن شاید خارج رحمی باشه ، حالا من امروز ی لکی بینی خیلی ریز افتادم ک با پرژسترون خیلی سریع بعد دوساعت قط شد حالا سمت چپم زیر شکم ی جور گرفتگی اتفاق میوفته ک مداوم شاید چند دقیقه بشه خیلی میترسم میگم امکان داره خارج رحمی باشه ؟ اصلا اطلاعاتی از خارج رحمی دارید توروخدا هرکس هرچی می‌دونه بهم بگه

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

عزیز جان تو رو خدا آرامش داشته باش و بجای سرچ کردن برو صلوات بفرست سوره حجرات بخون و بزار به شکل طبیعی جلو بری یعنی منظورم اینه موقعش که شد میری سونو چک میشی انشالله که همه چی خوبه این دنبال مشکل گشتنا خودش استرس راست باید توکل کنی و بخوای خدایی که بهت داده برات حفظ کنه من با تک تک سلولهام میفهممت ولی خواهش میکنم دنبال علامت و مشکل توی خودت نگرد و فقط برای آرامش خودت و سلامتی می نی ت دائما ذکر بگو و قرآن بخون

عزیزم خارج از رحم تولوله رحم اتفاق میفته درصورتی که جنین به رحم شمامنتقل شده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خارج از رحم تولوله رحم اتفاق میفته درصورتی که جنین به رحم شمامنتقل شده

نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن دکترا ، بتام شده 2289میگه احتمالا خارج رحمیه خدا لعنتش کنه تا الان 5بار آزمایش دادم 😭😭

استرس نداشته باش ایقد پیگیر نباش الان یکم صبر کن میفهمی که بارداری یا نه

بارداریش باردارم فقط میترسم خارج رحمی باشه

نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن دکترا ، بتام شده 2289میگه احتمالا خارج رحمیه خدا لعنتش کنه تا الان 5بار آ ...

چندتا انتقال دادی،شاید دوقلو باشن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بارداریش باردارم فقط میترسم خارج رحمی باشه

الان ساک بارداری مشخصه میتونی بری سونو

یعنی با تیتر بتا 2289قابل مشاهدست؟

بتا بالای ۱۵۰۰ ساک بارداری مشخصه

بتا بالای ۱۵۰۰ ساک بارداری مشخصه

خدا کنه فردا میرم سونو خارج رحمی نباشه و ساک حاملگیم هم دیده بشه ، برام دعا کن توروخدا

خدا کنه فردا میرم سونو خارج رحمی نباشه و ساک حاملگیم هم دیده بشه ، برام دعا کن توروخدا

نگران نباش عزیزم