2777
2789
عنوان

چجوری زود رنج وکینه ای نباشم

81 بازدید | 9 پست

اگه یه نفر یه بار ناراحتم کنه دیگه نمیتونم باهاش حرف بزنم اگرم مجبور باشم سرد وکوتاه جواب میدم اگر یکی یبار باهام سرد باشه ازش فاصله میگیرم و قطع ارتباط نمیدونم چجوری این اخلاقو ترک کنم کسی مثل من هست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از دلت دربیاره چی؟

طبیعیه اخلاقت خب

اگر سعی کنی بهش آسیب بزنی و تلافی کنی غیر طبیعی یا خطرناک میشه اونم تو موضوعات مهم

و اینکه نسبتت با اون آدم چیه هم مهمه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
اگه از دلت دربیاره چی؟طبیعیه اخلاقت خباگر سعی کنی بهش آسیب بزنی و تلافی کنی غیر طبیعی یا خطرناک میشه ...

اگه عمدا اینکارو کرده باشه نه ، نه اهل تلافی نیستم ، دوست و فامیل منظورمه 

اگه عمدا اینکارو کرده باشه نه ، نه اهل تلافی نیستم ، دوست و فامیل منظورمه

واقعا مهم نیستن اخه

منم دوری میکنم از کسی ک ناراحتم کنه

ولی باید مراقب باشی با آدمای مهم زندگیت مثل همسر و بچه هات اینجوری نباشی

چون اونا خیلی مهم هستن

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
واقعا مهم نیستن اخهمنم دوری میکنم از کسی ک ناراحتم کنهولی باید مراقب باشی با آدمای مهم زندگیت مثل هم ...

هنوز همسر ندارم ولی حس میکنم با اونم همینطورم🙁 به نظر من کسی که عمدا آدمو ناراحت کنه ارزش بخشش نداره

هنوز همسر ندارم ولی حس میکنم با اونم همینطورم🙁 به نظر من کسی که عمدا آدمو ناراحت کنه ارزش بخشش ندار ...

میدونی

گاهی سوتفاهم پیش میاد

گاهی هم مجبوری کنار بیای

حصوصا تو زندگی

سعی کن کمتر ب خودت بگیری

نمیتونم من اخلاق برام خیلی مهمه ممنون که وقت گذاشتین🙏

نمیدونم صحبتمون ربطش چی بود بهم😂

نگفتم بی اخلاقی خوبه که

ولی خواهش میکنم عزیزم

موفق باشی