2777
2789

لطفا بلایکید منم جوابا رو ببینم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سر پسرم دوقلو باردار بودم اون یکی جذب شد و من هیچ خونریزی نداشتم

ببین برو چند تایپک قبلمو ببین توروخدا من گفتم لکه دارم همه میکن این لکه نیست خیلی بزرگه همون یه بارم داشتم هفته شش بارداریم بعدش خونریزی نداشتم کامنتا میگفتن دفع شده و... دکترم برای فردا بهم نوبت داده از فکروخیال دارم میمیرم

اگه تو هفته های اول باشه رشدش متوقف میشه و خودبخود جذب میشهخونریزی هم نمیشهخودم تجربشو داشتم

ببین برو چند تایپک قبلمو ببین توروخدا من گفتم لکه دارم همه میکن این لکه نیست خیلی بزرگه همون یه بارم داشتم هفته شش بارداریم بعدش خونریزی نداشتم کامنتا میگفتن دفع شده و... دکترم برای فردا بهم نوبت داده از فکروخیال دارم میمیرم

ببین برو چند تایپک قبلمو ببین توروخدا من گفتم لکه دارم همه میکن این لکه نیست خیلی بزرگه همون یه بارم ...

بعد اون نرفتی سونو؟؟؟؟باید بری سونو لکه نیس بزرگ تر از لکس

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خب چونکه بعدش خونریزی نداشتم نرفتم

خب اشتباه کردی دختر پاشو برو سونو ببین تو چه وضعیتی هستی 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓