2777
2789

تازه اومد پیشم نوبت میخواست

منم داشتم با دکتر صحبت میکردم سرمو بلند کردم دیدم اینا هستن 

ی دختر جوونیه با شوهرش 

منم لبخند عمیق زدم بلندشدم سلام چطوری فلان 

خودشون هیچ، سنگین رنگین خیلییی 

زیاد احوال پرسی نکردن و اینا 

چقدر بم برخورد چقدر احمقانه بود کارشون 

اختلاف بین بزرگای فامیل بود اینا خودشون قیافه گرفتن 

😐

الان بعدا باز میاد تزریقاتشو حساب کنه دیگه خیلی جدی رفتار میکنم باهاش ک حساب کار دستش بیاد

تقصیر منه براشون بلند شدم احترامشون گذاشتم احوال پرسی گرم کردم باشون،، بعد خودشون😐

شما شخصیت خودت رو نشون دادی عزیزم 💕 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه منم تو محل کار پیش امده ولی بعدش محل س گ بهشون ندادم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما شخصیت خودت رو نشون دادی عزیزم 💕

بخدا چند بار از اون طرفیا میان پیشم من بلند میشم احترام میذارم خودشون اینطور ببشعورانه رفتار میکنن چقد خیت میشم هی میگم بار اخرم باشه باز تکرار میکنم 🙄

آفرین دقیقا بخدا گفتم حالا بعدش ک باز مجبور شدن برگردن اینجا دارم براشون

من تو درمانگاه کار میکنم اول با روی باز احوال پرسی کردم دیدم سرد برخورد کردن منم بدون خداحفظی مرتب از کنارشون رد میشدم و کارامو انجام میدادم جوری که انگار وجود ندارن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بخدا چند بار از اون طرفیا میان پیشم من بلند میشم احترام میذارم خودشون اینطور ببشعورانه رفتار میکنن چ ...

فدای سرت عزیزم .

مهم اینه که حرفی برای گفتن نداشته باشن که شمارو به جای آدم بد جا بزنن 😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕