2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست

احتماغذای دگه اختراع کرده چون فسنجون بخاطرگردوش فسنجونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الانا دیگه تو خونه هرکسی مرغو گوشت و میوه هست .نخورده نیستیم که بحث احترام و ارزش و وقت گذاشتن برای ...

دقیقا همینطوره. حالا من خیلی تعارفی هستم یعنی توفامیلای خودمون باشیم مامانم تعارفم میکنه توفامیلای همسرم باشیم مادرشوهر اگرم همسرم باشه اون غذا میکشه چون اگه برام نکشه گرسنه برمیگردم😂

فوق العاده رو آداب مهمانداری حساسم یادعوت نمیکنم اگرهم دعوت کنم همه چی تمام و کمال.اینقدر سعی میکنم وقت بذارم و همه چیز عالی باشه چون اینو ی جور احترام و عزت میدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلدم آشپزیاولی اینجور خورشا که قلق داره و حرفه ایه نه قطعااما ما غذایی نداریم که بادوم زمینی توش باش ...

ما هم غذایی که توش بادوم زمینی داشته باشه نداریم

بیا دوتایی بریم خونه ی خاله ی اسی😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

انقدر حرف از بادوم زمینی شد من هوس بستنی بادوم زمینی کاراملی کردم حالا چه خاکی تو سرم کنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بازم خدا خیرش بده بادوم زمینی میریزه تو اینجا خانمی گفت با بیسکوییت پتی بور درست میکنه برای اینکه سی ...

وااای اررره😂😂😂

همینجا منم یه اعترافی بکنم.  من فسنجون با گردو درست کردم خیلی عااالی.  بعد از بس تو سایت گفته بودن بیسکوئیت.  منم وسوسه شدم امتحان کنم. دوتا دونه بیسکوییت ساقه طلایی تو فسنجونم آخر سر خورد کردم.  خداشاهده همه روغنو کشید به خودش روغن روغن خورشتم غیب شد🤣🤣🤣 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅