ما کرجیم ولی حومه ی کرج جایی که هستیم کردستانی و افغانی زیاد داره ( البته زیاد داشت الان دیگه افغانی نیست) یعنی میخوام بگم داخل کرج نیستیم بعد مسخره کردن که اره ی جای بد و سطح پایین و اینچیزایید
خیلی دلم شکست یعنی کار یکی دو نفر نیستا خیلیا مسخره میکنن فامیلای مامانم همه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم منم با همین حرفا و عنوان دارن اذیت میکنن. این حرف خودم نیست اگر بود که انقدر ناراحت نمیشدم. تو ...
یاد اون روزها افتادم. کرج حومه کرج - اصلا یه وضعی. درکت می کنم. اما دیگران نباید چیزی بگن. چون آدم توان مالی داشته باشه میاد تهران.
قشنگ کوچه به کوچه کرج و حومه رو می شناسم. یعنی یه جوری که اتباع باز خوبن. یه خانواده هایی که اکثر صدمه دیده و درگیر مواد و سرقت و زندان و ........ و کلا رتبه اول در بزه
ن گلم کورد نیستم ولی اصالت و غیرت و کوردا معنا میکنن پرچمشون بالاس❤️🔥
چه حرفتون زشته شما مثل اینکه توی استان های لر نشین نیومدی از روسری تا کوه های الکی تا رقص تا بزرگ زاده بودنشون تا بزرگ ها و افتخارات قوممون ثابت شدس الان من باید بگم بقیه اصالت ندارن و غیرت تو فلان چیزه خیر غیر توی امضامه😉