بنده خدا خیلی ساکته سرش هم تو کار خودشه ولی چند نفرن بی دلیل باهاش بدن از همون اول که رفته تو این مدرسه تا الان خیلی ناراحته درسش ضعیف شده پسر عمم هم نمیخواد عمم بره مدرسه که بهش بگن بچه ننه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من معلمش باهاش بداخلاق بود کلاسشو عوض کردم دیدم معلم کلاسای دیگه آموزش صفر ووسط زمستون پارسال مدرسه شو عوض کردم
الانم خیلی راضیم
وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
اخییچن سالشه؟یادش بدین کتک بزنه😑بخدا این دفاع از خودشو یاد بگیره خیلی خوبه😐دوبار بزنه و بخوره میتو ...
نه این کار خطرناکه کافیه یه سر بخوره لبه ی پله ی میزی چیزی حادثه آفرین میشه
وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄