من از کارم استعفا دادم فوری یه آقایی که مقامش خیلی بالاست برام کار پیدا کرد تو شرکت خودش من کار با سیستم بلد نبودم بهم داره یاد میده و ... خیلیم به این کار نیاز دارم این خانم خیلی عقده ای جلوی اون آقا با من با محبت رفتار میکنه وقتی نیستش تحقیرم میکنه بلد نیستی با سیستم کار کنی دختر من اینجوریه و ...
روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :)))
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شاید اگه پارتی نبود یکی کار بلد تر اونجا خدمت میکرد
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
نیاز مالی دارم عزیزم اون خانم ۶۰ سالشه بابا مگه من چیکارش دارم
همه نیاز مالی دارن
به نظرم عقده نیست حرف درستی میزنن
چون هستن کسایی که کار با سیستم بلدن و براش درس خوندن و وقت گذاشتن باید بیکار بمونن اما شما با پارتی…
امیدوارم به من نگین حسود🙂
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....