2777
2789
با دوجلسه هیچی نمیشه مگه مشکلات تو تو دوجلسه به وجود اومدن که بخای تو دوجلسه خوبشون کنی من الان پنج ...

مشاورتون کی هستن، و کدوم شهر، انلاین هم مشاوره میدن؟ 

شما پیش روانپزشک هم رفتید؟ دکتر خوب سراغ دارید؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مشاورتون کی هستن، و کدوم شهر، انلاین هم مشاوره میدن؟ شما پیش روانپزشک هم رفتید؟ دکتر خوب سراغ دارید؟

من چون ی شهر کوچیکم اینجا اصلا مشاور نداره ، هم مساورم هم روانپزشک انلاین میگیرم 

اولا با مهسا قاسمی مشاوره گرفتم که واقعا خوب بود اینم شمارش 

+989396606376  روانپزشکمم تو تیم خودشون بود دکتر امین زاده )تو کلینیک ماهوی که موسس گلنار رضاخانیهاست بودن ، اسم گلنارو بزنی اینستا میاره

بعد گرون شد نتونستم از پس هزینه هاش بربیام 

هم مشاورمو عوض کردم هم روانپزشکمو

مشاور الانم خانوم فروزنده  کلینیک نیک منش اینم شمارش +989336126645

روانپزشک الانمم خانم دکتر مریم جمالی مطلق 

از همشون راضیم واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا کلا آدمای بیخیالی هستن نسبت به خانوماهنر بیخیالی رو چطور یادبگیرم از چی شروع کنم

مرد ها اینجورین چون خسته شدیم نسبت به همه چی واکنش نشون بدیم

بنظرم مدتیشین ساده شروع کنید خیلی خوبه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

این یجور حالت آدمه🥺 اتفاقای خوب مثل اول نمی‌مونن اما خاطره های بد پررنگن. من برای خودم دفتر خاطرات ...

منم یه مدت تو تلگرام یه دفتر خاطرات برای خودم ساخته بودم

ولی بعد ولش کردم

پس دوباره شروع میکنم

ممنون که گفتی

🙂❤️
منم یه مدت تو تلگرام یه دفتر خاطرات برای خودم ساخته بودمولی بعد ولش کردمپس دوباره شروع میکنمممنون که ...

😙

ولی تصویری رو هم امتحان کن. من یبار داشتم از خودم فیلم میگرفتم و حرف میزدم یه دفعه دوتا پرنده دعواشون شد. بعد باورت نمیشه چند تا پرنده اومدن دفاع از یکی چن تا اومدن دفاع از اونیکی جنگ قبیله ای شد😂 من همشو ثبت کردم. جزئیات لباس و غذا و همه چیزم یادت می‌مونه😁

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من چون ی شهر کوچیکم اینجا اصلا مشاور نداره ، هم مساورم هم روانپزشک انلاین میگیرم اولا با مهسا قاسمی ...

مرسی عزیزم لطف کردی 🙏🏻❤❤

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

روزهاتون برنامه ریزی کنید یادداشت برداری کنید هر ناراحتی هرموضوعی که افکارتون بهم میزنه یادداشت کنید  و نقاط قوت و ضعف هاتون  و بعد راهکارها تون در مقابل ناراحتی هاتون و پبشاکدها و خبرهای خوب راجبعش یادداشت بردارین بنویسید انرژی مثبت ها فراگرفته لشهذبعدم از بین ببرین و باشگاه و پیاده روی مطالعه و گوش دادن موزیک ها شاد و عارفه ها معنویات ها داشته باشین پای سجاده انرژی هاتون بگیرین منفی ها حذف کنید ،ب امید بهترین لحظات خاص واستون پیش بیاد