2777
2789
عنوان

کات کردم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
ازش پرسیدم گفت باهاش رفت آمد میکردم ببینم چه جور پسریه منم چتاش رو با دختره دیدم خیلی صمیمی بودن ولی ...

شرایط اون چ ربطی ب پسره غریبه داره

داره پرت میگ

هر دوتا تونو توی اب نمک نگه داشته

😘Thanks GOD 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ پسره برگرده اوکی میشی باهاش؟؟اگ دختره رو ول کنه چی؟ میبخشیش؟؟

نه اصلا بر نمیگردم دختره رو روزه اول گفت باشه ول میکنم اما روز بعدش گفت من نمیتونم ولش کنم 

ازش پرسیدم گفت باهاش رفت آمد میکردم ببینم چه جور پسریه منم چتاش رو با دختره دیدم خیلی صمیمی بودن ولی ...

وا! عزیزمبه این فکر کن که تو برد کردی چون تو ترکش کردی. هیچ رقمه دیگه قبولش نکن. 

به این فک کن اگه بعدا باهاش ازدواج میکردی دختره رو برمیداشت میاورد خونه. یا حتی شاید دختره هیچوقت نمیذاشت شما باهم ازدواج کنید

من همچین موردی دیدم. آقا ۴۳ سالش شده یود ولی دوستش که مثل خواهرش بود نمیذاشت این ازدواج کنه. رو هر دختری یه عیبی میذاشت

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

وا! عزیزمبه این فکر کن که تو برد کردی چون تو ترکش کردی. هیچ رقمه دیگه قبولش نکن. به این فک کن اگه بع ...

این دختره مشکلی نداشت با ازدواج ما اما دیکه خیلی صمیمی بودن باهم مگه من چی کم گذاشتن براش با اونم دقیقا مثل من برخورد کنه خودش میگفت این طوری نیست ولی خب