2777
2789
عنوان

با چیزایی ک شنیدم حق میدم ی عده نخوان مادر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 101 پست
این که خوبه تازه وقتی بزرگ بشه ببینه دوستاش مادر دارن و اون نداره و بعد اینکه به خاطر اینکه موقع تول ...

چقدر سخت و دارک شد..

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جایگاه و مقامی ؟حالا تو کشورای جهان اولی که حضانت با مادره تو ایران که از ۷ سالگی به بعد زن طفلکی ...

بحث ولایت واقعا متفاوته

جهان اول و سوم رو نمی‌گم

جایگاه پیش خالقه که اصالت داره

که بارها در قرآن اومده ، بحث احسان به والدین خیلی خیلی گسترده تر از نیکی هست که ما معنی میکنیم

و باز اهمیت بیشتر به مادر داده شده، حتی اشاره شده وهن علی وهن، یعنی ضعف روی ضعف این مادر بچه رو حمل کرده و شیر داده

و البته که مسئولیت بزرگیه

و باز صدالبته میشه از رشد و مسئولیت فرار کرد و بچه دار نشد و زندگی کرد ، با شکم تخت و پوست صاف و ... تنهایی پیری رو گذروند و لذت برد

اجباری نیست

من به تمام اینا فکر کردمولی جواب این سوالو پیدا نکردمدیگه جلو مرگو ک نمیشه گرفتچه مادر باشی چه نباشی ...

این فکرت خیلی درست و قشنگه

این که ثمره خوب به جا بذاری

و اون بچه هم صاحب داره، انشالله که خودت بالای سرش باشی ولی در هر صورت اون بچه قبل از اینکه تو مادرش باشی ، خدا پرورنده شه 

پس فکرکردی الکی خدا گفته بهشت زیر پای مادران است؟وقتی میگه نه ماه حمل میکنه ،هیچکس از این جزییات خبر ...

جایی خوندم بهشت زیر پای مادرانه به این معنی نیست مادر میره بهشت،منظور اینه بچه ای که به مادرش خدمت کنه ،حتی مادرش جهنمی هم باشه بچع میره بهشت

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
جایی خوندم بهشت زیر پای مادرانه به این معنی نیست مادر میره بهشت،منظور اینه بچه ای که به مادرش خدمت ک ...

دقیقا درسته،

ولی این اتفاقاتی که برای مادر هم میوفته واسه خود مادرحساب میشه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بحث ولایت واقعا متفاوتهجهان اول و سوم رو نمی‌گمجایگاه پیش خالقه که اصالت دارهکه بارها در قرآن اومده ...

وقتی قدرت و اختیاری زیادی به زن ندادن این حرفا بیشتر شعار و تعارف تیکه پاره کردنه

🏃🏻‍♀️