2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم

107 بازدید | 18 پست

دیگران مدام ظاهرمو مقایسه و مسخره کرد از بچگی تا الان که داره ۱۸ سالم شده حتی بچه دهه ۹۰ ام به خودش جرئت میده چند بار ازم ایراد بگیره من لایق این همه بد رفتار نبودم اون همکلاسیم که بهم میگفت شبیه آفریقایی ها و دستات زشته هر روز ازم ایراد میگرفت و دیگه داشت حالم ازش بهم می‌خورد اینقد منو با دوستم مقایسه کرد میخوام بالا بیارم معلوم نیست چشه مدام میخواد به من احساس ناکافی بودن بده بر میگرده به من میگه تو شبیه آفریقایی هایی من شبیه هندی هام از عمد مدام از اون دوستم تعریف میکنه تا دق منو در بیار خیلی از دستش ناراحت شدم خیلی خوشحالم سال داره تموم میشه و رنگشو نمیبینم از بس ایراد میگرفت تو جمع دوستام همش معذب بودم خیلی حالم بد شد خیلی کاش یاد بگیرم یه ذره شعور داشته باشیم و به خاطر کمبود و عقده هامون همو خراب نکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اگه اعتماد به نفس داشته باشی و خودتو دوست داشته باشی کسی به خودش این اجازه رو نمیده اینطوری حرف ...

من خیلی خودمو دوست داشتم و اعتماد به نفس داشتم جوری که ایرادام اصلا به چشمم نمیومد و خودمو قبول داشتم ولی اونا چنان خوردش کردن که دیگه حالم از خودم بد شده بود امسال سعی کردم سنگین برخورد کنم اجازه ندم هرچی میخوان بگن 

حق داری اما با خود خوری به جایی نمی رسی

قضیه مال خیلی وقت پیشه از اول نباید خیلی بهش فک میکردم میزاشتم پای ناراحتی و عقدش ولی خو یه سری از حرفارو انتظار نداری از خیلی ها بشنوی

من خیلی خودمو دوست داشتم و اعتماد به نفس داشتم جوری که ایرادام اصلا به چشمم نمیومد و خودمو قبول داشت ...

افرین به شما . امسال سوال اخرتون هست خودتون رو درگیر این حواشی بی اهمیت نکنین. ادمای احمق همه جا هستند بی توجه باشین قرار نیست که همیشه با این ادم معاشرت کنین. موفق باشین

آدما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن

افرین به شما . امسال سوال اخرتون هست خودتون رو درگیر این حواشی بی اهمیت نکنین. ادمای احمق همه جا هست ...

حرفی که باید خیلی وقت پیش بهش می‌رسیدم واقعا بعضی ها ارزشه یه لحظه فکر کردم ندارن

چقدر اون تیکه بچه دهه نودی رو درک کردم و دلم شکستتتتمن عمل کردم پلنگ شدم به شدت به خودم رسیدم پوستمو ...

وایی فقط دلم میخواد ببینم خودشون بعدا کجای دنیارو آدم از خود مچکر