2777
2789
عنوان

برای دفع انرژي منفی چیکار میکنید

261 بازدید | 43 پست

چ راهی تجربه کردید ک حالتون بهتر شده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

هرروز سوره بقره بزار پخش بشه خونه کامل

تا ۴۰ روز

هرروز سوره تکویر بخون ۷ بار روزی کوتاه کلا ۵ دقیقه زمان میبره

نماز اول وقت ...

برای رفع سنگینی هاهم قوربونی کردن خروس سیاه و دادن به نیازمند

هرروز سوره بقره بزار پخش بشه خونه کاملتا ۴۰ روزهرروز سوره تکویر بخون ۷ بار روزی کوتاه کلا ۵ دقیقه زم ...

عزیزم برای چشم زخم چی؟خیلی سنگینی هست روی زندگیم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای چشم زخم چی؟خیلی سنگینی هست روی زندگیم

چشم زخم هرروز معوذتین و آیت الکرسی بخونی 

بعد همون معوذتین و آیت الکرسی رو فوت کنی به آب هرروز یه مقدار بخوری و بدی اطرافیانت بخورن و آبشو هی شارژ کنی و لازم نیست هر دیقه بخونی ، یه بار بخونی و آبشو هی بخورین و آخراش دوباره آب بریزی روش هرروز بخورید یا بریزی تو بطری آبتون یکم

اون خروس سیاه چشم زخما رو هم ازبین میبره 

چشم زخم هرروز معوذتین و آیت الکرسی بخونی بعد همون معوذتین و آیت الکرسی رو فوت کنی به آب هرروز یه مقد ...

ممنون عزیز .ما سالها هست طلسم داریم یعنی هی درست میکنن خودم احساس میکنم چشم زخم هم هست 

ممنون عزیز .ما سالها هست طلسم داریم یعنی هی درست میکنن خودم احساس میکنم چشم زخم هم هست

طلسم اگر نمازاتو بخونی اثر نمیکنه بهت 

واینکه تکویر هم اگر چهل روز ۷ بار بخونی کلا طلسم و سنگینی رو رفع میکنه کاملا

ما یه بار زندگی مون همچین به هم پیچیده بودا وحشتناک منکه داشتم سکته میکردم 

خروس سیاه بریدم بخدا بعد اون کم کم یکی یکی گره ها شروع به باز شدن کردن خیلی عجیب بود برام 

طلسم اگر نمازاتو بخونی اثر نمیکنه بهت واینکه تکویر هم اگر چهل روز ۷ بار بخونی کلا طلسم و سنگینی رو ر ...

من یبار شنیدم ساحرها برای طلسم از خروس سیاه استفاده می‌کنند چون شیاطین رنگش رو دوست دارن و برای اونا قربانی میکنند

طلسم اگر نمازاتو بخونی اثر نمیکنه بهت واینکه تکویر هم اگر چهل روز ۷ بار بخونی کلا طلسم و سنگینی رو ر ...

برای ما سالهاست اینقدر چيزهای عجیب دیدم ک یک رمان ترسناک  هست همسرم ک عاشق م بود الان کاملا برعکس شده 

چی بگم والا بمنم گفتن برای چشم زخم خروس سیاه ببری بدی نیازمند گره ها باز میشن

ممنون عزیزم. منم میخواستم تجربه های ک نتیجه دیدید رو بگید 

برای ما سالهاست اینقدر چيزهای عجیب دیدم ک یک رمان ترسناک هست همسرم ک عاشق م بود الان کاملا برعکس شد ...

ماهم اصلا عجیب غریب شده بودیم 

هر بعد زندگیمونو نگاه میکردیم که اولش راحت پیش میرفت به گره افتاده بود 

دلیلشم این بود عید بعد چندسال با فامیل رفت آمد کردیم همه چیو دیدن فهمیدن بعد چند سال، قشنگ چشمشون همه کارامونو زندگی مونو گره انداخت 

صدقه میدم چون بلا و بیماری ها رو دور میکنه ..به بقیه حال خوب میدم چون انرژی خوبش به خودم بر میگرده

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

ممنون عزیزم. منم میخواستم تجربه های ک نتیجه دیدید رو بگید

اتجام بده اونارو حتما نتیجه میگیری 

دلتو بده به خدا بزار خودش واست بسازه

یکی هم میگن بری صحن امام رضا به گنبد طلاییش نکاه کنی تمام طلسمات شخصی که نگاه میکنه ازبین میره چون یه سری چیزا تو گنبد امام رضا گذاشتن

راجبش بخون خیلی جالبه 

منکه فعلا نتونستم و قسمت نشده برم مشهد