2777
2789

نمیدونم‌چه صیغه ایه برقو‌که قطع میکنن یا حالا قبلش انتن میره یا مچقعی که برق قطعه دوساعت تموم انتن میره 🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون موقعه‌ها بله

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

آره کلاً میره

یک ساعتم طول میکشه بعد از اینکه برقا اومدن سرعتش مثل قبل بشه

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

دقیقاً 

ساعت ده و پنج دقیقه برامون رفت، 

انتنم ضعیف شد

ایرانسل که کلا هیچی ولی همراه اول بهتره باز

مجبوری تو گوگل میچرخم 🚶🏻‍♀️

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

خدا نگذره ازشونبرق میره آنتن هم میره نت هم که نگمپریروز داشتم فکر میکردم یکی حالش بد بشه باید چه خاک ...

زنگ بزنه اورژانس

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡