2777
2789
عنوان

مادر شوهرم عروسی ما تالار صد چهل تومان پول خرج کرده 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاخدا بیخیال توروخدا مگه ما چقد عمر میکنیم

دقیقا مگه من چقدر عمر میکنم ک اینا هم آویزون زندگی منن با اینکه دارن و رو نمیکنن ما از اینا انتظار نداریم اینا هم از ما نداشته باشن دهن مارو سرویس کرده این زن

مادرشه دشمنش که نیست اینحور میگی هر وقت خودت پول بردی تو خونه برا پولای خودت تصمیمی بگیر

عزیزم پولی که مرددرمیاره برای زن هم هست،زن هم حق داره تصمیم بگیره برای اون پول

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
تو هم با سیاست و احترام از میدون بدرش کن نه اینکه به خاطرش با همسرت دعوا کنی و به مادرش توهین کنی. ا ...

خب پس چیکار کنم دقیقااااا  همین کارو کنم هرچقد ب شوهرم میگم بابا این مامانت پول داره وضعش از ما بهتره اون وقتی که ما خونه میساختبم و لنگ ۱ میلیون بودیم این خانوم فرش و پرده و کاغذ دیواری و کاشی نو کرد الآنم حرف بیفته شوهرم میگه گناه داره نداره

دقیقا مگه من چقدر عمر میکنم ک اینا هم آویزون زندگی منن با اینکه دارن و رو نمیکنن ما از اینا انتظار ن ...

بخدا دو تومن سه تومن اصلا ارزش حتی فکر کردنم نداره چه برسه اعصاب خودتو خرد کنی بیخیال بابا مگه چیشده حالا 

عزیزم پولی که مرددرمیاره برای زن هم هست،زن هم حق داره تصمیم بگیره برای اون پول

آخه ۲ تومن !اونم روز عروسیش تورو خدا ولمون کن اینقد ادم نباید سنگ دل باشه مادرشه دشمنش که نبست 

وای این جوری حرف نزن ،اون مادرهزمین گرده،خودت پسر دار میشی بعد....

منم پسر دار میشم ولی همچین مادری برای پسرم نمیشم کاری میکنم جلو همسرش سرش بالا باشه ن اینکه پول جمع کنم پول داشته باشم تو این گرونی آویزون جیب پسرمم باشم

آخه ۲ تومن !اونم روز عروسیش تورو خدا ولمون کن اینقد ادم نباید سنگ دل باشه مادرشه دشمنش که نبست

من فقط یک روز مثال زدم شما باید با توجه به تاپیک من متوجه بشی این خانوم چقدر مارو تیغغغ میزنه کسی ک روز عروسی تو این گرونی ب پسرش هزار تومان کمک نکنه و تیغش هم بزنه لایق احترام هست؟

منظورت ۲میلیونه یا۲میلیارد؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خونه بابات ندیدی عزیز؟؟؟ الان میخوای ؟

اتفاقا خونه بابام انقد دیدم که این حرکات برام قفله اینایی که از این حرکت دفاع هم میکنن مشخصه چقد تو سر خوری شدن عادت کردن