2777
2789
عنوان

آقایونی که از ماشین چیزی بلد هستن لطفا اگه میتونید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 146 پست
آره همینجور بود پدرم میگفت عین نسکافه بوده.ولی واشرش رو یه ماه پیش عوض کرده ،آخه چرا باید دوباره واش ...

یادرست تراشش ندادن که خونه ها سر سیلندر داره اب رو رد میکنه یا هواگیری نشده که اینجوری شده

یاتاق صدای تر تر میده ماشین

نه صدا نداره 😔دلم برای پدرم میسوزه و از خودمم بدم میاد نباید دخالت میکردم و مجبورش میکردیم .اون خودش میگفت از واشر زدن پارس میترسم ولم کنید پراید بگیرم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادرست تراشش ندادن که خونه ها سر سیلندر داره اب رو رد میکنه یا هواگیری نشده که اینجوری شده

آره حتما همینجوریه.شانس منه بدبخته بخدا .لعنت به هر کسی که میره تو زندگی کس دیگه ای نظر میده و مجبورش میکنه کاری بکنه.حقمه این همه درد و رنج

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

نه صدا نداره 😔دلم برای پدرم میسوزه و از خودمم بدم میاد نباید دخالت میکردم و مجبورش میکردیم .اون خود ...

یاتاقان بزنه ک  صدا  تق تق میده موتور اگه خاموش نشه گیربکس کلا خوردمیشه 

استارتش هم از اول مشکل داشت چندتا قطعه عوض کرد و فیل تر بنزین و اینا ولی بازم همونه.ولی چراغ چک روشن ...

مدلش؟ پرایده؟؟

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

دقیقا هدف آقایونی که الان درخواست دوستی میدن چیه؟؟؟من الان تو فکر خودکشیم و دارم میمیرم از استرس ،فقط کمک خواستم .خیلی پست هستن نرایی که شعور ندارن .حداقل بفهمید به کی و در چه شرایطی درخواست بدین.

اینم بگم بعضی از کاربرای آقا واقعا با شعور و با اصالت هستن و تا اونجایی که تونستن برادرانه کمک کردن به من.بعضیا هم فقط نرررررر هستن ،همین

مدلش؟ پرایده؟؟

نه پارس ۴۰۰Xu7

حالا همون مکانیکه باید درستش کنه بدون دستمزد

تو این زمونه کثیف به احتمال زیاد زیر بار نمیره اصلا 

ببین موتورش چیه؟؟؟مدل چنده؟؟؟ایکس یو پی ۷؟؟؟ یا موتور قدیم؟؟

پارس سال XU7

هستین سوال بپرسم

درخدمتم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
نه پارس ۴۰۰Xu7

من که ماشینم فقیری هست. ولی یکم آب کردن طبیعیه چراغ چکش خاموش پس خوبه. دود سفید هم اول صبح سرده ایرادی نیست. 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود