من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاریش نکردم من به خداواسش پیام تبریک تولد پيشاپيش دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه هیچی قبول نمی ک ...
ایشون نمیخواد دیگه ارتباط داشته باشه
ممکنه از سمت شماهم اتفاق بدی نیوفتاده باشه
اما ایشون تمایلی نداره
برای قطع ارتباطم مسیری که پیش گرفته. نگفتن دلیل و تندی کردنه
بهتره شمام اهمیت ندی بهش ببینی آخرش چی میشه
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
نه . میگم ایشون دچار توهم یا هرچی در مورد شما شدن .باید دنبال رفع باشن بیان از شما بپرسن . شما ک میگید کاری نکردید . پس اینقد مثل خطاکارها گل و بلبل ..براش نبر ک توهماتش بیشتر بشه
خوب من میگم اگه نمی خواست چرا محترمانه تر رفتار نکردآخه چرا این قدر با تندی و سردی کردن
متاسفانه هر کسی با توجه به شخصیتش رفتار میکنه ایشونم به این شکل
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻