2777
2789
عنوان

هفت میلیون برای کاپشن معقوله یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خودت الکی خودت رو قشر متوسط حساب می‌کنی یا خیلی ولخرج هستی...

بیست میلیون در امدمه مجردم …. 

جزو پولدارا هم نیستم باور کن … بیشتر سعی میکنم هر ماهطلا پس انداز کنم بخاطر همین کاپشنه یکم دو دل شدم 😁

همه چی ب کنار 

شما مگه خانوم نیسی

چجوری شدی دوس پسر نی نی یار ۵؟🙈😅🤣🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ولی من معتقدم اگه واقعا جنس یه کالا خوب باشه ارزشش رو داره که خرید 

من کیف و پوتین و مانتو و... که قیمت بالا خریدم و از جنسش مطمئن بودم سالهاست دارم استفاده می کنم و همچنان نو هستن..

عالیه.. بدو برو بخر 😂😍

ولی من معتقدم اگه واقعا جنس یه کالا خوب باشه ارزشش رو داره که خرید من کیف و پوتین و مانتو و... که قی ...

مرسی عزیزم خودمم این عقیده رو دارم یه مدت بود کمرنگ شده بود چون خیلی پس انداز کردم با پولام میرفتم هر ماه طلا میگرفتم😁