777yasabi مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 1842 عنوان کاش نامزدم بس کنه | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 16 پست دو روزه باهام قهره من مقصر بودم منت کشیم کردم ولی هنوز تو قیافس آقاخیلی پر رو شده انقد لوسش کردم دیگه ناراحتیای من اهمیتی نداره براش بنظرتون اگر امروزم پیام نداد؟دیگه نمیخواد باهام باشهظ؟سایقه قهر طولانی داشتین شما؟چن روزه بوده آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا 1403/10/09 | 09:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارااحسان عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 7495 ببیین مردا رو از اول هر جور عادت بدی، تا آخر همون جوری پیش میرن.. متوجه نشدیم، دوستید یا همسرتون هستن..؟! اگر همسرتون هستن، اصصلا دیگه سراغش نرو تا خودش پیش قدم شه. اگر قراره اول راه بره، بذار بره
خوشقدم۲۸۶ عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 148 نامهای به خودم:کسی که یکبار رفته، دوباره هم میتونه برهکسی که خیانت کرده، دوباره هم میتونه خیانت کنه کسی که یه هفته ازت بیخبر مونده، تا ابد هم میتونه بمونه. کسی که پشتتو خالی کرده، دوباره هم این کارومیکنه. هرکی یه بار کاریو کرده، راهشو یاد گرفته، احمقنباش، نبخش و فرصت نده.🆔 @GizmizTel 💯