١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 عنوان کیا از هر دو جنس بچه دارن | مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 66 پست ویار و حالت بدنتون عوض شده بود؟ من سر دخترم خیلی ویار نداشتم ولی الان دارم جررر میخورم از ویار...از طرفی شنیدم دختر ویار میاره نه پسر 1403/10/09 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 من دوتابارداری متفاوت داشتم باجنسیت متفاوت هفته چندی اشتهات بازشده یانه موهای بدنت رشدش کم شده یازیا ... موهای بدنم نمیدونم...ولی برای دخترم ن ویار داشتم ن اذیت...الان دو ماهه گشنمه نمیتونم غذا بخورم..اگه غذا بخورم نابود میشم
فریحا14 عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 830 چ خوب...ویار خیلی بده...من دوماهه گشنگی میکشم ...غذا هیچی نمیتونم بخورم من دوبار که باردار شدم کلا ویار ندارم از اول نمیدونم چرا
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 9772 یعنی یه مدل حاملگی گذشت؟ ارهاصلا هیچ فرقی نداشتچون اولی پسر بود ، فکر میکردم که بازم پسرهاما دختر بودیعنی اصلا از حالت و ویار جنسیت قابل تشخیص نبودالبته مدل ادمها فرق میکنهمن مجرد هم بودم ، اصلا یکبار هم درد پریود نداشتم، اصلا نمیفهمیدم کی پریود میشم، هیچ علامتی نداشتم خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 نه فرق آنچنانی نداشت اتفاقا دخترم خیلی کمتر تهوع داشتم دوست دارم ۰نسبت بچم عوض بشه...برای همین حساس شدم ..سر دخترم خیلی حالم خوب بود
١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 مامانمم دقیقا مث تو بودسر من هیچیولی سر داداشم شکمو شده بودالانم من هیچی دوس ندارم ولی داداشم برعکس ... من جنسیت بچه دوم هنوز مشخص نیست...ولی شنیدم دختر ویارش زیاده...
roz_ita عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 2732 دوست دارم ۰نسبت بچم عوض بشه...برای همین حساس شدم ..سر دخترم خیلی حالم خوب بود انشالله همونی بشه که دلت میخواد ❤️ با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 دلت پسر میخواد؟؟ اره...یه دختر دارم...بارداری اولم خیلی خوشحال بودم برام فرقی نمیکرد...الان یه چیزی افتاده ب جونم برام فرق کرده...دلم میخواد پسر باشه
roz_ita عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 2732 من جنسیت بچه دوم هنوز مشخص نیست...ولی شنیدم دختر ویارش زیاده... نه عزیزم همیشه اینطور نیست من جاریم سر پسرش تا پنج ماه هیچی جز قرص حالت تهوع نمیخورد با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
sekhaste عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 131 موهای بدنم نمیدونم...ولی برای دخترم ن ویار داشتم ن اذیت...الان دو ماهه گشنمه نمیتونم غذا بخورم..اگه ... من برعکس توبودم براپسرم ویارنداشتم اصلاولی برادخترم خیلی اذیت شدم انشالله همون جنسیتی باشه که میخوای
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 14120 نمیدونم.دو جنس توی شکمم بود ویار نداشتمارثیه ویار. به جنسیت ربط نداره حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 من دو تا پسر دارم کاملا متفاوت بودم خیلی ربطی به ویار نداره اگه دو تا بچه روزیته خداکنه هم جنس باشن چچه جاللب...من فکر میکردم از هر کدوم داشته باشم بهتره...الان هرمز دارم رجز میکشم...میگم کاش حداقل جنسش عوض بشه اینهمه دارم عذاب میکشم...
١٢٣اركيده٤٥٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3023 ببخشید اسیمیشه دعا کنین برام اتفاق بدی واسه خودم و خانوادم نیوفته🥲❤️ دعا میکنم ب مراد دلت برسی...توام برای من دعا کن
vita6188 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2789 اره...یه دختر دارم...بارداری اولم خیلی خوشحال بودم برام فرقی نمیکرد...الان یه چیزی افتاده ب جونم بر ... معمولا همینهمن بچه اول دختر بود و متاسفانه تو نه ماهگی تو شکمم مرد و دنیا نیومد.بعد از اون دوتا بارداری داشتم سر دوتاش دلم دختر میخواست ولی پسر بودن.خدا رو شکر ولی بعضی موقع دلم میخواد ی دختر گیرم بیاد
setaremehrabon عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 636 برا هردو ویار داشتم ولی برا پسرم ویاااار انقد شدید داشتم روده هام کنده میشد،لاغرشدم تا ۴ماه اول.