2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم امتحان بیو شیمی دارم 🥲کاش منم دبیرستانی بودم

درسته هر مقطی سختی خودشو داره ،اما همون بهتر تموم شه مدرسه 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
درسته هر مقطی سختی خودشو داره ،اما همون بهتر تموم شه مدرسه

من دانشجو ام و الان فصل امتحاناتمه و امروز امتحان دارم ولی بدون استرس واقعا خداروشکر مدرسه تموم شد 

ان‌شاءالله ک موفق باشی دوست عزیز🙌🏻

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

من دانشجو ام و الان فصل امتحاناتمه و امروز امتحان دارم ولی بدون استرس واقعا خداروشکر مدرسه تموم شد ا ...

ممنونم

اره واقعا همون تموم شه خیلی بهتره 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

و اینکه عزیزم وقتت رو توی نی‌نی سایت نگذرون و صرف درس خوندنت کن بعد ک رفتی دانشگاه مث من برگرد به سایت و با دوستانت صحبت کن 👌🏻

من رشته‌م تجربی بود و سال اول به دلائلی  اینقدر درگیر سایت و دوستانم شدم ک کنکور رو اونجور ک باید ندادم و پرستاری آوردم اما باز تلاش کردم و از دوستانم خداحافظی کردم و شروع کردم به خوندن ک یه تصادف همه چی رو خراب کرد اما باز هم HSE و میکروبزولوژی مشهد آوردم اما بعد ک تحقیق کردم رفتم رشته حقوق و الان فهمیدم من واقعا به این رشته تعلق داشتم و کاش از همون اول میرفتم حقوق 

پس تلاشت رو بکن ک یه روزی خدایی نکرده پیش خودت شرمنده نشی 

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

۲٠ بشی ایشاالله ❤

🌸امام علی(ع): به خدا قسم که پس از هر سختی گشایشی شگفت آور خواهد بود.🌸حکمت ۳۵۱ نهج البلاغه: چون سختی ها به نهایت رسد، گشایش پدید آید، و آن هنگام که حلقه های بلا تنگ گردد، آسایش فرا می رسد.🌸

و اینکه عزیزم وقتت رو توی نی‌نی سایت نگذرون و صرف درس خوندنت کن بعد ک رفتی دانشگاه مث من برگرد به سا ...

چرا ؟

پرستاری رو دوست نداشتید؟