2777
2789
منم الان دیگه کلاه میپوشم و واقعا دلم نمیخواد محل سگ بهش بدم و کاری کنم که بتونه بهم گیر بده ولی خوب ...

کلا بی تفاوت باش تاجایی که میش هرجاهست نرووتودیدش نباش نگاه هم کردخودت سرگرم کن انگارندیدی به هرحال مجبوری کناربیای

آخ آخ. پسر طرحته دختر.اگه میخوای توی بالین دووم بیاری باید کلا بیخیال حرفاشون بشی. اصلا نبینی و نشنو ...

تا جایی که بتونم اصلا از جزئیات نمیگم 

ولی برای شرایط مالی من فقط گفتم شوهرم شغلش چیه که پرسیدن ازم منم جواب دادم 

همین دیگه خودشون حدس زدن حقوق و اینارو من جیزی نگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بی تفاوت باش تاجایی که میش هرجاهست نرووتودیدش نباش نگاه هم کردخودت سرگرم کن انگارندیدی به هرحال ...

دارم همینکارو میکنم 

کلافه شدم 

خیلی رو مخمه

اصلا دلم نمیخواد صبح که این هست بیام سرکار 

همش دلم میخواد عصر بیام فقط از دست این 

درصورتیکه قبلا همش دلم میخواست صبح بیام 

منم الان دیگه کلاه میپوشم و واقعا دلم نمیخواد محل سگ بهش بدم و کاری کنم که بتونه بهم گیر بده ولی خوب ...

همه ی کارای سرپاییت رو انجام بده و جمع و جور کن. بعدش بیا بشین تو استیشن.

ببین، هیچ غلطی نمیتونه بکنه. چون تو الان دوران طرحته و به هرحال قرار نیست اخراج شی یا آمارت رو بدن(اصلا آتو ندارن که بخوان آمار بدن!) 

جدی نگران نباش، نذار استفاده کنن ازت.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
اونو که بهش گفتم نه نمیتونیم کمک کنیمگیر دادنش به خودم اذیتم میکنه

غلط میکنه

با صدای بلند جوابشو بده تا خودشو جمع کنه به حراست بگو تا بعدا بقیه رو خودت انگ نزارن 

اینجور آدما هرزه آن

من 20سال پیش شهرداری کار می‌کردم تمام مراحل جذبم داست درست میشد رئیس هرزه مسیر زندگیمو عوض کرد 

خونه نشین شدم با این شوهر آشغال ازدواج کردم و بدبخت شدم الانم رفتم ی ارگان عالی بودم ولی میگن جذب نداریم اومدم بیرون چ فایده 40 سالم شده واقعا احساس پیری میکنم ولی پختگی

همه ی کارای سرپاییت رو انجام بده و جمع و جور کن. بعدش بیا بشین تو استیشن.ببین، هیچ غلطی نمیتونه بکنه ...

بخدا اصلا تو استیشن نمیشینم 

اونروزم اومد ۸،۹ نفر بودیم که نشسته بودیم 

اومد زل زد چون کلاه نپوشیده بودن گفت دیگه فایده نداره من هرچی میخوام هیجی نگفتم یه کاغذ برداشت که مثلا اسم بنویسه 

و رفت 

منم گفتم انگار زورشون میاد ما اینجا بشینیم بلند شدم رفتم تو اتاق نشستم

ولی خودش نبود که اینو گفتم 

با اینکه موهام بیرون نبود کلاه نپوشیده بودم 

دیگه از امروز کلاه پوشیدم که حتی نتونه برا این موضوع هم باهام هم کلام بشه 

بخدا اصلا تو استیشن نمیشینم اونروزم اومد ۸،۹ نفر بودیم که نشسته بودیم اومد زل زد چون کلاه نپوشیده بو ...

اسکله چقدر! اسم بنویسه... انگار مدرسه ست.

کم نیار. واقعا هیچ غلطی نمیتونه بکنه. هر ادعایی هم بکنه بعدا میتونی درخواست شهادت همکارا و چک کردن دوربین هارو بدی.

اصلا به یه ورت باشه. بشین راحت

ما که خندان می‌رویم🧸☕
اسکله چقدر! اسم بنویسه... انگار مدرسه ست.کم نیار. واقعا هیچ غلطی نمیتونه بکنه. هر ادعایی هم بکنه بعد ...

میدونی وقتی برا چیزی بهم گیر میده واقعا احساس حقارت بهم دست میده 

حس میکنم داره بهم توهین میکنه 

من بر خلاف چهرم بچه نیستم 

ازدواج کردم 

چطور میتونه بیاد به شخصیت من گیر بده و بگه موهات بیرونه 

آخه مگه مدرسس