من گوشت رو ادویه میزنم همون نمک و فلفل و زردچوبه تا طعم گوشت از بین نره یک پیاز متوسط هم رنده ریز میکنم
بدون هیچ آرد و سبب زمینی
گوشتمو شبیه کتلت کوچیک سرخ میکنم
بعد حدود یک کیلو گوجه رو یا بلند میکنم یا رنده ریز و میذارم بپزم وقتی دو سوم آبش رو از دست داد کنی روغنش میکنم و نصف لیوان ابغوره
هم میزنم و چندتا قل که خورد گوشتمو میچینم توش و سرش رو میذارم تا نیم ساعت باهم قل ریز بزنن
توی خورشت خوری میکشم و در کنارش سماق و سبزی خوردن و ماست و خیار میزنم
ما که عاشقشیم
و البته تهدیگم هم زهفرون و ماست میزنم