2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو بیایین کمک🙏

254 بازدید | 37 پست

بچه ها من ناهار مهمون دارم مادرشوهرو پدرشوهرم هستن میخوام براشون کباب تابه ای درست کنم .

میشه کمکم کنید بگید چکار کنم خوشمزه بشه وخوشگل چه فرمی بهش بدم؟

گوشت گوسفندی چرخ کرده رو با دنبه و نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده خوب مخلوط کن 

بذار داخل یخچال خودشو بگیره و شل و ول نشه

بنداز کف ماهیتابه یا گرد گرد یا بصورت بلند مثل خود کباب کوبیده

بعدشم کره اب شده و زعفرون بریز روش و درشو بذار و با حرارت کم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوشتم توفریزربود گذاشتم یخش باز شه فقط میترسم نتونم شکل خوشگلی بهشون بدم

همشو پهن کن کف ماهیتابه با چاقو برش بزن وقتی یه طرفش سرخ شد برگردون

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من گوشت رو ادویه میزنم همون نمک و فلفل و زردچوبه تا طعم گوشت از بین نره یک پیاز متوسط هم رنده ریز میکنم

بدون هیچ آرد و سبب زمینی

گوشتمو شبیه کتلت کوچیک سرخ میکنم

بعد حدود یک کیلو گوجه رو یا بلند میکنم یا رنده ریز و میذارم بپزم وقتی دو سوم آبش رو از دست داد کنی روغنش میکنم و نصف لیوان ابغوره

هم میزنم و چندتا قل که خورد گوشتمو میچینم توش و سرش رو میذارم تا نیم ساعت باهم قل ریز بزنن

توی خورشت خوری میکشم و در کنارش سماق و سبزی خوردن و ماست و خیار میزنم

ما که عاشقشیم

و البته تهدیگم هم زهفرون و ماست میزنم

ما اینجوری درست میکنیم

گوشت چرخ کرده به همراه پیاز رنده شده و ابش گرفته شده با نمک و فلفل و سماق خوب ورز بده بعد کف ماهیتابه کره بزن و موادو پهن کن و با قاشق یا کفگیر حالت نواری برش بزن شکل کوبیده 

درشو بذار رو گاز بذار خودش اب میندازه میتونی اون اب پیاز که گرفتی با زعفرون قاطی کنی روش بریزی خیلی خوش طعم میشه دو طرفشو سرخ کن و تمام

پیاز و که رنده میکنی بیشتر  آبشو بگیر .

اگه میتونی یه  سینه مرغ هم چرخ کن با گوشتت قاطی کن .

من کباب تابه هارو میچینیم تو ماهیتابه دو طرفش سرخ که شد گوجه رو حلقه ای میکنم میچینم روش تا گوجه هام بپزه .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️