2777
2789
عنوان

ی بار خانومی میگفت تخمک ها بعد بیست سال

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 31 پست
بعداز بیست سالگی؟؟؟؟!!!! بعد از چهل سالگی شاید بشه قبول کرد

اگ اینجور باشه  میشم مثل اون فایلمون که ۱۶ سالش ولی بچه داره

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تخمکت با کیفیته ربطی به درد نداره

پریودی نامنظمه 

قبل پریودی کلی درد دارم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید برید دکتر بررسی بشید که مشکلتون چیه

ممکنه دیگ باردار تشن

بیست سال مادر قطعا منظورت نیست

نه خب میگفت تا سن بیست سالگی تر جوونه

ن اشتباهه بنظرم

چون من هم تو‌آشناها دیدم بعده ۴۰ سال بچه دارشدن

خدایی بچه های باهوش وخوب

هم خواهرشوهر یکی ازدوستام بعده ۴۰سالگی تونست بچه داربشه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ن اشتباهه بنظرمچون من هم تو‌آشناها دیدم بعده ۴۰ سال بچه دارشدنخدایی بچه های باهوش وخوبهم خواهرشوهر ی ...

میشه؟

میشه؟

بله 

اگه خدا بخواد میشه

این آخری دوقلو ب دنیا آورد دختر وپسر

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نه خب میگفت تا سن بیست سالگی تر جوونه

والا چند مورد که سن بالا مادر دنیا آمدن هوش فوق العاده ای داشتن

۲۰ سالگی برای ازدواج هم زوده حتی

بچه دار شدن بالای ۲۵ صد درصد 

مگه یه بچه قراره یه بچه دیگه رو بزرگ‌ کنه

والا چند مورد که سن بالا مادر دنیا آمدن هوش فوق العاده ای داشتن۲۰ سالگی برای ازدواج هم زوده حتیبچه د ...

نمیدونم والا ما که اکثرا بارداری ۱۶ تا ۱۸ ساله