ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 عنوان سلامااا بیایت بچه اا 68 بازدید | 21 پست بهترین سن بارداری چه سنیه یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه دیروز | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 ۲۲ به بعد مامانم ۲۷ سالگی منو بدنیا اورد یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1091 مامانم ۲۷ سالگی منو بدنیا اورد خوبه مامان من ۳۵ سالگی
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 خوبه مامان من ۳۵ سالگی بچه اول بودی؟ من تک فرزندم بچه اول بودم یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 17697 بستگی به شرایط و آمادگی جسمی و روحی و مالی خودت و همسرت و رابطه ی زناشویی و ثبات زندگیتون داره . نمیشه نسخه ی یکسان پیچید یکی دوس داره ۲۵ سالگی بچه داشته باشه ، یکی مثل من دوس داره بالای ۴۰ تازه بهش فکر کنه یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1091 بچه اول بودی؟ من تک فرزندم بچه اول بودم نه من چهارمی ام😄 اون سن خیلی بده چون تفاوت سنی مون زیاده و من علنا تنهای تنهام وکمک ندارم
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 بستگی به شرایط و آمادگی جسمی و روحی و مالی خودت و همسرت و رابطه ی زناشویی و ثبات زندگیتون داره . نمی ... یکی بچه های فامیلمون ۱۶ زایمان کردهه یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 نه من چهارمی ام😄 اون سن خیلی بده چون تفاوت سنی مون زیاده و من علنا تنهای تنهام وکمک ندارم اوههه الان تفاوت سنی مادرت با بچه اولش چقدرخ یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1091 اوههه الان تفاوت سنی مادرت با بچه اولش چقدرخ ۱۸ سال
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 ۱۸ سال 😂😁من خودم یکی از اشناهامون ۱۶ سالش بچه داره خودشم راضیه یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 17697 یکی بچه های فامیلمون ۱۶ زایمان کردهه دیگه اونکودک همسریه . منظورم رو ازدواج بالای ۲۰ و خارج کودک همسری بود یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5004 دیگه اونکودک همسریه . منظورم رو ازدواج بالای ۲۰ و خارج کودک همسری بود اتفاقا مادرم موافقه خودش میگه اشتباه کردم ۲۴ سالگی ازدواج کردم باید ۱۷/۱۸ سالگی شوهر میکردم 😐😐😐میگ تو این اشتباه نکن یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 17697 یکی بچه های فامیلمون ۱۶ زایمان کردهه من بچه ی اولم تفاوت سنیم با مامانم ۳۱ هست خواهرم دومی تفاوت سنیش با مامانم ۴۴ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan