2777
2789
عنوان

سلامااا بیایت بچه اا

68 بازدید | 21 پست

بهترین سن بارداری چه سنیه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه مامان من ۳۵ سالگی

بچه اول بودی؟  من تک فرزندم بچه اول بودم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بستگی به شرایط و آمادگی جسمی و روحی و مالی خودت و همسرت و رابطه ی زناشویی و ثبات زندگیتون داره . نمیشه نسخه ی یکسان پیچید 

یکی دوس داره ۲۵ سالگی بچه داشته باشه ، یکی مثل من دوس داره بالای ۴۰ تازه بهش فکر کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بستگی به شرایط و آمادگی جسمی و روحی و مالی خودت و همسرت و رابطه ی زناشویی و ثبات زندگیتون داره . نمی ...

یکی بچه های فامیلمون  ۱۶ زایمان کردهه

نه من چهارمی ام😄 اون سن خیلی بده چون تفاوت سنی مون زیاده و من علنا تنهای تنهام وکمک ندارم

اوههه الان تفاوت سنی مادرت با بچه اولش چقدرخ

۱۸ سال

😂😁من خودم یکی از اشناهامون ۱۶ سالش بچه داره خودشم راضیه

یکی بچه های فامیلمون ۱۶ زایمان کردهه

دیگه اون‌کودک همسریه . منظورم‌ رو ازدواج بالای ۲۰ و خارج کودک همسری بود

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دیگه اون‌کودک همسریه . منظورم‌ رو ازدواج بالای ۲۰ و خارج کودک همسری بود

اتفاقا مادرم موافقه خودش میگه اشتباه کردم ۲۴ سالگی ازدواج کردم  باید ۱۷/۱۸ سالگی شوهر میکردم 😐😐😐

میگ تو این اشتباه نکن

یکی بچه های فامیلمون ۱۶ زایمان کردهه

من بچه ی اولم تفاوت سنیم با مامانم ۳۱ هست 

خواهرم دومی تفاوت سنیش با مامانم ۴۴