2777
2789
عنوان

مامانای پسر دار بیاید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی پیرزن دچار لغزش نمیشی اما الان دخترای کم سن و سالم میان اینجا جالب نیست این چیزارو ببیننضمن کدوم ...

من پیرزن‌نیستم عزیزم ۲۸ سالمه .... ولی مثل شما همه چیو از باب جنسی نگاه نمیکنم... طرز فکرم مثل شماها نیست.... 

الان چ‌بی حیایی اتفاق افتاده؟؟؟

گذاشتن عکس خصوصی حتی نوزادیکروزه درسایت عمومی خیلی واضحه. قبحش ریخته میشه .یه سربه سایتهای حتی پزشکی خارجی هم که بزنید این ناحیه رو پوشش میدن.البته باتوجه به اینکه اینجا پزشکی نیست وهمه سنی وهمه جنسیتی وجود داره.برای اینکه بچه هاتون بی حیا نشن حتی موقع تعویض پوشک چادربندازین روسرتون.خیلی از مشکلات جوانان که بعدها درگیرش میشن همین بی حیاییه که خیلی بهش سفارش شده ولی متاسفانه خیلی ها براشون مهم نیست.

نور افتاده روش من نمیتوتم تشخیص بدم انگار شبیه مال بچه منه ازکجابفهمم چشبندگی داره یانه

ادرارش به فاصله ی خیلی دور میپاشه و ردش سوزنیه 

و سوراخش هم در حد نوک سوزن معمولا تنگه 

میشه تنگی مجرای ادرار کلا چکاپ ببر

خدا کافی ست.
گذاشتن عکس خصوصی حتی نوزادیکروزه درسایت عمومی خیلی واضحه. قبحش ریخته میشه .یه سربه سایتهای حتی پزشکی ...

چشم.

الان ماهایی ک از یچگی‌پوشک بچه جلومون عوض کردن بی حیا شدیم؟؟🤣🤣👍👍

ببین انقدری ک دیگه انحراف جنسی نداریم که با دیدن الت تناسلی ی بچه نوزاد منقلب شیم.

واقعا خدا به بچه هاتون رحم کنه

سلام.حالا ایشون نگران نبوده عکس فرستاده ازنظر اخلاقی درست نیس ولی خب میخواسته کمک بگیره.ولی سوال اینجاس اگه دختر بود و مشکلی داشت واستارتر عکس به این واضحی میفرستاد باز میگفتید عادیه.پسرا هم شخصیت دارن

چشم.الان ماهایی ک از یچگی‌پوشک بچه جلومون عوض کردن بی حیا شدیم؟؟🤣🤣👍👍ببین انقدری ک دیگه انحراف جن ...

کسی ازمنقلب شدن حرفی نزد بحث عادت کردن چشمه وعادت کردن افراد گذاشتن همچین عکسایی.آفرین که باحیایی

گلم ببرش دکتر 

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏