2777
2789

تیمم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابخونه دستشویی به شدت کثیفی داره به شدت کثیف اصلا نمیشه وضو گرفت اونجا واقعا نمیدونم چیکار کنم

تیمم کن تو نمازخونه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

کتابخونه دستشویی به شدت کثیفی داره به شدت کثیف اصلا نمیشه وضو گرفت اونجا واقعا نمیدونم چیکار کنم

ی بطری آب ببر 

از دوستی یا کسی خواهش کن برات ی گوشه خلوت چادر بگیره ک وضو بگیری

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

با ی لیوان آب هم میشه وضو گرفت 

برو تو نماز خونه ی گوشه وضو بگیر اگه چادر سر میکنی گوشه پایین چادرتو بزار زیر دستت ک فرش خیس نشه 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

به نظرت قبوله تیمم ؟ یه جا نوشته بود ای باشه قبول نبست ولی اخه واقعانمیشه اونجا وضو گرفت بدتر فکر کن ...

اره قبوله میتونی با یه لیوان ابم وضو بگیری ، در کل من شنیدم اگه تو فاضلاب بیافتی سرت از اب بیرون باشه صدای اذانو شنیدی میتونی نماز بخونی خدا خیلی مهربونه سخت نگیر 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد