2777
2789
عنوان

شوهرم لوسه

266 بازدید | 21 پست

شوهرم چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ واقعا دلم یه آدم دیگه میخاد، کسی مثل من هست؟؟؟؟

تخسه

قهر میکنه

اه خسته شدم، دلم یه مرد واقعی میخاد، به خدا دیوونه شدم، رسما بچه اس، لجبازه، پرروعه و قهرم میکنه

چن سالشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا به خدا دیگه من نای ادامه دادن ندارم خسته شدم، دلم یه شوهر میخاد حداقل ۲۰ سال بزرگتر از خودم، به ...

میدونم چی میگی .شوهر منم برام اعصاب روان نذاشته بود .کارم شده بود گریه و زاری و غضه خوردن 

تا اینکه از چشم افتاد کلن ب چپم بود .کم کم کلن ولش کردم حالا اون منت می‌کشه فقط بمونم 

چی بگم .همون موقع ک باید آدم میبود نبود 😑

😑😐اهمن قربون صدقه نمیرم اینه، دیگه اونجوری که هیچی

ن باور کن بهتر میشن مردا خیلی بیشتر نیاز ب توجه و محبت دارن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست