سلام سلام.
اینجانب یک موجودِ عاشق سوپ هستم!
انقدر که از بچگیم توی بهترین رستوران ها هم، گاهی فقط سوپ میخوردم.
ولی اصلا بلد نبودم درست کنم.
برای همین همیشه هر وقت هوس سوپ میکردم از بیرون میگرفتم یا اینکه مامانم برام درست میکردن.
ولی توی این چند روزه به دلیل سرماخوردگی همسرم که خیلی روز ها مجبور بود سوپ بخوره، لاجرم دست به کار شدم و در عرض چند روز یاد گرفتم خوشمزه ترین سوپ ها رو درست کنم!
👈🏻👈🏻 ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و فقط در حد سبک شدن تفت میدیم.
بعد سینه ی مرغ با استخوان و یا ماهیچه گوسفندی رو به پیاز ها اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگ مرغ و یا گوشت تغییر کنه. نمک، فلفل و زرد چوبه فراموش نشه.
در مرحله ی بعد، هویج های ریز خرد شده و بعد قارچ های خرد شده(باز هم ریز) رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. حالا نوبت فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده هست. بعد از اون مقداری جو حالا پرک یا ساده بسته به سلیقه ، اضافه میکنیم. اینجا بستگی داره که دوست داشته باشید از گوجه استفاده کنید یا شیر و خامه، من چون برای بیمار میپختم گوجه ریختم. اینجوری که گوجه های خیلی خیلی ریز(من با دستگاه خرد کردم که کمی فقط درشت تر از رنده شد) رو اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم.
وقتی خوب موادمون طعم دار شدن آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم که مواد خوب بپزن.
حالا مرغ یا گوشت پخته شده رو خارج، استخوان کشی و ریش ریش کرده و دوباره به مواد سوپ اضافه میکنیم.
توی این مرحله یک قاشق غذاخوری آرد سفید رو در آب سرد حل میکنم(اگر شیر ریختین که همون شیر). خوب هم میزنیم تا گلوله آردی باقی نمونه و به سوپ اضافه میکنیم.
و مقداری کره هم (خیلی کم) اضافه میکنیم.
اگر دوست داشتیم مقداری ورمیشل اضافه میکنیم (چون با گوجه بود خوب میشد به نظرم) و در نهایت جعفری و گشنیز خرد شده.
طعمش بی نظیر میشه😋😋😋