2777
2789
عنوان

در پخت سوپ استاد شدم😅👍🏻

234 بازدید | 14 پست

سلام سلام. 

اینجانب یک موجودِ عاشق سوپ هستم! 

انقدر که از بچگیم توی بهترین رستوران ها هم، گاهی فقط سوپ می‌خوردم. 

ولی اصلا بلد نبودم درست کنم. 

برای همین همیشه هر وقت هوس سوپ می‌کردم از بیرون می‌گرفتم یا اینکه مامانم برام درست می‌کردن. 


ولی توی این چند روزه به دلیل سرماخوردگی همسرم که خیلی روز ها مجبور بود سوپ بخوره، لاجرم دست به کار شدم و در عرض چند روز یاد گرفتم خوشمزه ترین سوپ ها رو درست کنم! 


👈🏻👈🏻 ابتدا پیاز رو خرد می‌کنیم و فقط در حد سبک شدن تفت میدیم. 

بعد سینه ی مرغ با استخوان و یا ماهیچه گوسفندی رو به پیاز ها اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا رنگ مرغ و یا گوشت تغییر کنه. نمک، فلفل و زرد چوبه فراموش نشه. 

در مرحله ی بعد، هویج های ریز خرد شده و بعد قارچ های خرد شده(باز هم ریز) رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. حالا نوبت فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده هست. بعد از اون مقداری جو حالا پرک یا ساده بسته به سلیقه ، اضافه می‌کنیم. اینجا بستگی داره که دوست داشته باشید از گوجه استفاده کنید یا شیر و خامه، من چون برای بیمار می‌پختم گوجه ریختم. اینجوری که گوجه های خیلی خیلی ریز(من با دستگاه خرد کردم که کمی فقط درشت تر از رنده شد) رو اضافه می‌کنیم و باز هم تفت می‌دیم.

وقتی خوب موادمون طعم دار شدن آب اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم که مواد خوب بپزن. 


حالا مرغ یا گوشت پخته شده رو خارج، استخوان کشی و ریش ریش کرده و دوباره به مواد سوپ اضافه می‌کنیم. 


توی این مرحله یک قاشق غذاخوری آرد سفید رو در آب سرد حل می‌کنم(اگر شیر ریختین که همون شیر). خوب هم میزنیم تا گلوله آردی باقی نمونه و به سوپ اضافه می‌کنیم. 

و مقداری کره هم (خیلی کم) اضافه می‌کنیم. 


 اگر دوست داشتیم مقداری ورمیشل اضافه می‌کنیم (چون با گوجه بود خوب میشد به نظرم) و در نهایت جعفری و گشنیز خرد شده. 




طعمش بی نظیر میشه😋😋😋

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستت درد نکنه عزیزم عالی بود کدبانو

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

والا من سبزی و هویج و مرغ یا گوشت چرخی رو با ی پیاز میزارم روگاز همون اون جو پرک روهم میریزم با زردچوبه وفلفلل سیاه ی مزه خوبی میده طعم حلیم حدود ۳ ساعتم میزارم بپزه جو پرکا ک حلیم میشن مرغشم ک خیلی میپزه رشته رشتش میکنم یجوری مزه حلیم میده خیلی خوشمزه میشه

ایندفعه پیاز روسرخ نکن فقط نگینی کن خام بریز اول سوپ داخلش تابپزه بعد ببین چقدررتفاوت تومزه اس..

 آخر غذا زمانی ک میخای رب بزنی داخل سوپ ی پیاز بردار سرخ کن توش ی قاشق رب بزن وسرخ ک شد باادویه بریز داخل سوپ

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

والا من سبزی و هویج و مرغ یا گوشت چرخی رو با ی پیاز میزارم روگاز همون اون جو پرک روهم میریزم با زردچ ...

چه عالی 

ممنون از اینکه روش جذابتون رو به اشتراک گذاشتید😘❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
ایندفعه پیاز روسرخ نکن فقط نگینی کن خام بریز اول سوپ داخلش تابپزه بعد ببین چقدررتفاوت تومزه اس.. آخر ...

سرخ نمی‌کنم اصلا فقط در حدی که کمی سبک بشن. 


ولی چشم حتما امتحان می‌کنم ممنون❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792