2777
2789
عنوان

مشکل در نامزدی دارم لطفا بیاین نظرتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 41 پست
تو این سن حق من نبود همش میگم اگه عروسی کردم افسردم میکنه بااین رفتار های سردمنم حقمه .. اخه.. چقد ب ...

اعتیادم نداشته باشه

مرد سرد و بی روح پیرت میکنه

ماهم چند مورد دادیم دورمون سوووختن خاکستر شدن بدبختا

تو این سن حق من نبود همش میگم اگه عروسی کردم افسردم میکنه بااین رفتار های سردمنم حقمه .. اخه.. چقد ب ...

اسی دلیل انتخابت چی بوده 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من همین رفتاراش دلیل خوبی برا جداییه

دیگه نیازی به اثبات اعتیادش نیست عزیزم 

زندگی خیلی پیچیده تر از این حرفاس ک بتونی بعد با این اخلاقش کنار بیای

وقتی پول و ارامش نباشه زندگی نابود میشه

مطمعن باش ی کیس مناسب پیدا میشه

پیداهم نشه بهتر از زندگی با ایشونه

میخوای یه عمر زندگی کنی و اعتیاد بدترین بدترین بدترین بلاس که میتونه زندگیتا نابود کنه ...مگه نمیگی میاد خونتون میخوابه ؟یعنی مادریتینا متوجه نمیشن؟به مامان بابات بگو خودتا بدبخو نکن...یا ترکش بدین یا قید ازدواج رو بزن...خدا برای هیچ دختری نخواد....عزیزم به پدرو مادرش بگوحتما...فردا روزی میگن چرا نگفتی تا به داداش برسیم...اگرم بی انصاف باشن میگن تاپسره مابود سالم بود از وقتی تو زنش شدی معتاد شد...زندگیتا نجات بده

ببین به امید اینکه درست میشه نباشا هرجور الان هست تا آخرم همینجوریه اگه باهات از الان سرده بعد ازدواج که میرید زیر یه سقف سردترم میشه حالا تنبلیش ممکنه درست بشه ولی واقعا رفتارشون همین میمونه بخصوص بی احساس بودن و سرد بودنش رو اصلا نمیتونی تغییر بدی من الان بچه دارم ولی واقعا اگه عقل الانم داشتم تو نامزدی تمومش میکردم خلاص میشدم یه بچه معصومم پاسوز مانمیشد

اره اونام ناراحتن و میگن هرچی خودت نظرت هست اما خونواده اونا یه خونواده خیلی بیشعور و بی فرهنگ هستن ...

خودت درد رو میدونی درمان هم بدون !!

اولا خانواده ش رو تایید نمیکنی و عروسشون شدی این اشتباه اولت 

بی پول بوده وضع خوبی نداشته قبول کردی اشتباه خودت رو منت می‌ذاری میگی گذشت کردم ،شما چشم تو باز میکردی نیاز نبود گذشت کنی. بعد همین گذشت اشتباهت مشکل اصلی آیندت بشه  

لطفا اشتباه و کوتاهی خودت رو منت نذار سر دیگران 

خودت درد رو میدونی درمان هم بدون !!اولا خانواده ش رو تایید نمیکنی و عروسشون شدی این اشتباه اولت بی پ ...

شما اشتباه کردی اگر خواستگار خوب داشتی به کمترینش به گفته خودت جواب مثبت دادی

خودت از اول راه رو اشتباه شروع کردی تو راه اشتباه خودت به دیگران ایراد میگیری؟ 

اون به گفته خودت از اول کمترین مورد خواستگارت بوده پس توقع پول و کار درست نداشته باش اون ایراد اون نیست سبک زندگیش این بوده شما اشتباه انتخاب کردی 

خوانوادش خوب یا بد همین بوده شما چشمتو بستی ۴ سال مهمان این خانواده موندی 

همه چیز روشن بوده شما دوست داشتی تو توهم خودت همه چیز رو تغییر بدی 

شما اشتباه کردی اگر خواستگار خوب داشتی به کمترینش به گفته خودت جواب مثبت دادیخودت از اول راه رو اشتب ...

الان هم همه چیز رو میگی کلی ایراد و ناراحتی بعد دنبال عروسی گرفتنی ؟؟؟ 

عزیزم همه چیز مشخصه از خواب بیدار شو قرار نیست معجزه بشه ،تغییر رو خودت باید شروع کنی خودت مسئول زندگیت ،چه اسراری به تغییر اون داری بعد ۴ سال ،شما خودت خوابی لطفا بیدار شو 

این راهی که شروع کردی ته نداره بی راهست 

خودت درد رو میدونی درمان هم بدون !!اولا خانواده ش رو تایید نمیکنی و عروسشون شدی این اشتباه اولت بی پ ...

شما اشتباه کردی اگر خواستگار خوب داشتی به کمترینش به گفته خودت جواب مثبت دادی

خودت از اول راه رو اشتباه شروع کردی تو راه اشتباه خودت به دیگران ایراد میگیری؟ 

اون به گفته خودت از اول کمترین مورد خواستگارت بوده پس توقع پول و کار درست نداشته باش اون ایراد اون نیست سبک زندگیش این بوده شما اشتباه انتخاب کردی 

خوانوادش خوب یا بد همین بوده شما چشمتو بستی ۴ سال مهمان این خانواده موندی 

همه چیز روشن بوده شما دوست داشتی تو توهم خودت همه چیز رو تغییر بدی 

اگ نامزدی دوست داری و عاشقی بمون ب هرحال عشق درد خیلی زیاد اگ نیستی 

از زندگیش بیا بیرون برای خودت ارزش قائل شو درضم بعضی مردا وقتی اینطوری باهاشون بری جلو طلبکار میشن چون فکر می‌کن کاری کردن با هیچ جبرانی داخلش نبود  

اما بعضی جبران می‌کن 

چیزی ک داری میگی نامزد علاقه بهت نداره