2777
2789
بله

اگر مشکلی دارین ک میبینین خودتون نمیتونین حلش کنین حتما از ی بزرگتر کمک بگیرین یا برین مشاوره . عزیزم مشاوره رو حتما امتحان بکن چون خیلی آرومت میکنه . من خودم ی مدت بی دلیل استرس داشتم منتظر ی اتفاق بد بودم ک رفتم ی مدت جلساتمو ادامه دادم حالم خیلی بهتر شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر مشکلی دارین ک میبینین خودتون نمیتونین حلش کنین حتما از ی بزرگتر کمک بگیرین یا برین مشاوره . عزیز ...

بااین گرونیا وقعطی برق همه یجور نگرانن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بااین گرونیا وقعطی برق همه یجور نگرانن

چون هممون توی یه محیط زندگی میکنیم! شاید دلیلش این باشه

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

بگو همینطوری میخونم گلم ♥️🥺😅

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه برو مشاور درکل از صمیم قلبم میخام زود زود غمت بگذره و بره❤️❤️

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه بر ...

مشاور میرم! اتفاقا خوراکی و غذا جلوم گذاشتم و فیلم دیدم هیچی بعد نشستم گریه کردم 😂😂الان دارم میخندم تموم شد ، ولی دو دیقه بعد باز گریه میکنم 😅🫤استرس زندگیه دیگه 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه بر ...

توام همینطور عزیزم منم از خدا میخوام قلب و ذهنت در ارامش و خوشی باشه♥️♥️🤗