2777
2789
عنوان

شوهرم🥲

207 بازدید | 21 پست

شوهرم فردا قراره بره ی مسافرت کاری تا ی هفته نمیاد خونه بعد امروز انتظار داشتم پیش هم باشیم  باهم بریم بیرون. اما با رفیقاش رفت بیرون  منو تنها گذاشت برگشتم بحثمون شد ک چرا منو نمیبری با رفیقات میری  بیرون اهمیتی نداد  گرفت خوابید منم حالم خیلی بده دیگ دوسش ندارم از ته دلم اما یجوری ام. عادت کردم بهش حالم بده خوابم نمیبره دلم میخواد تا صب گریه کنم چرا انقد ضعیف شدم من چرا اخه. منو وابسته میکنه ی مدت باهام بهترین رفتارو داره بعد ک من باز علاقم زیاد میشه اینجوری میکنه خدایا دیونه شدم  دوس دارم جمع کنم برم یجایی ک هیچکیو نبینم  انتظار خدافظی بهتری رو داشتم 🙂💔 

نگید چقد وابسته ای اره وابستم  ی مدت بهتر شده بودم اما باز انقد بهم محبت کرد مث اولا شدم ادم مهربونی ام طاقت دلخوریو قهرو ندارم  همینم باعث این همه مشکلم شده دلم میخواد بخوابم تو حال اون تو اتاقه  دلم از تمام دنیا گرفته  من لیاقتم بیشتر از ایناس ولی 🥲

طاقت قهر نداری ولی چرا خودت قهر میکنی آخه؟ یه مسافرت کاری سادست سفر فضا نیست که دلت شکسته. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عریزم هر چقدرم ناراحت بودی جای خوابتونو عوض نکن که عادت نکنه 

براش یه نامه کوچولو بنویس که عزیزم خیلی دوست دارم و دلم برات تنگ میشه اما ازینکه دیشب وقت کم گذاشتی برام خیلی ناراحتم به اندازه یه هفته و یه شب بوس و بغل بهم بدهکاری 

صبح که شد یه صبحانه خوشگل بچین اینو بذار رو میز بعد برو بخواب 

طاقت قهر نداری ولی چرا خودت قهر میکنی آخه؟ یه مسافرت کاری سادست سفر فضا نیست که دلت شکسته.

ارع مشکل از خودمه خیلی احساساتی ام خیلی 🥲 باورت میشه چند شبع گریه میکنم براش چون میخواد چند روز برع 🥲😅 البته ک خودش لوسم کرده  ولی رفتار درستم بلد نی 

عریزم هر چقدرم ناراحت بودی جای خوابتونو عوض نکن که عادت نکنه براش یه نامه کوچولو بنویس که عزیزم خیلی ...

کلی پیام فحش  براش فرستادم ک فردا آن شد ببینه😅😂

خیلی پروش کردم 

بهش بگو حاجی تو شوهری چرا مثل دوس پسرا رفتار میکنی؟

دقیقااا شانس بد منه خواهر ☹️ موهام همه سفید شده با اینکه سنی ندارم خیلی اخلاقای رو مخی داره گاهی انقد خوبی میکنه ک دیونش بشی وقتی دیونت کرد یهو فاصله میگیره بدتر دیونه بشی

دوست پسر کمه برا شوهر هم نمیشه خودت باشی و محبت کنی خدایااااا

هعییی مشکل من اینه ک اپلین پسری ک باش حرف زدم این بود بی نهایت وابسته اش شدم  وگرنه  اگ منم قبلا چندتا دوس پسر میداشتم الان وضعم این نبود  انقد وابسته این نمیشدم الان فک میکنه ببینم کیه ک من انقد پیگیرشم 😐

نکن عزیزم مردا رو باید با سیاست و ناز و عشوه گول بزنی وگرنه فقط جنگ عصاب درست میکنی برای خودت و اون

هعی کارم از سیاست گذشته بخدا از ۱۵سالگیم وارد زندگیم شد  خدا ازشون نگذره الانم ۱۹سالمه اما از درون انگار ی پنجا شصت سالی دارم موهام سفید شدن از بس گریه می‌کنم وقته کور بشم   نمیدونم  واقعا ی محبت ی ناز کشیدن انقد سختشونه این مردا  

عزیزم خودتو جرا اینهمه ناراحت میکنی واقعا جیز اینقدر بزرگی نیست درسته ناراحت شدی ولی دیگه اینهنه ناراحتی و گرسه زاری و فوش کش کزدن نداره  برو بخواب سرجات با شوهرت باش اول شبو با دوستاش بوده خب میتونستی بعد ک اومد باهم باشید و عوض سه هفته دوریو دربیای

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام