آیلار_هستم مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 عنوان بیست و یک سالمه اما احساس پیری میکنم😀 | مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 182 پست از نظر ظاهری نه بلکه از نظر روحیحس میکنم عمرم داره تباااااه میشهجالبه نه؟😐 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂 1403/10/09 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 و من وزنم بشدت پایینه حتی نمیدونم چند کیلو ام الان برو خداتو شکر کننن به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
sahara23 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 5058 منم از ۱۸ سالگی خودم و درگیر شوهر و زندگی کردم🤣🤣🤣کیف دنیارو دخترت میکنه بخدااان ما هشتادیا بیشتر ... عزیزممم امیدوارم خوشبخت بشید ...دختر من کلا انگاااار بچه س بخداااا موندم چرا بزرگ نمیشه شاید تک بچه س واسه همینه فرمانروایی میکنه 😇
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 799 مگه مغزم حرف میزنمچی میگه حالا جناب مغزتون؟ امیدوارم مغزت تا آخر عمر همینجوری آروم بمونه تا ندونی من چی میگم تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
sarvenaz22580 عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 160 😂😂😂اینو و شوخی کردم قسمت شوهرو شانس اوردم فقط🤣 خداروشکر همونم خودش برد بزرگیه
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 خیلیییی بدههه😩چیزایی زیادی نیست که نشود مهارت داشته باشم اما برای تدریس ، یا مشاوره و ... دنبال این ... موفق باشی عزیزم به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 799 برو خداتو شکر کننن اره لاغریو دوس دارم تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 ابانیا اینطوری آن منم ۸۲ ابانم بح بح به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 یه آزمایش بده حتمن، کم خونی و اینا دور از جون نداشته باشی اره دارم🥲 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 799 چه اهنگاییی حالا همممممه چی همه سبک 😂 تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
sarvenaz22580 عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 160 امیدوارم مغزت تا آخر عمر همینجوری آروم بمونه تا ندونی من چی میگم مغز منم حرف مفت زیاد میزنه همش مقایسه و حس بد ولی خب اگه آدم بخواد به حرفش گوش کنه واقعا انگیزشو از دست میده چاره چیه؟ میشه دیگ زندگی نکرد؟
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 عزیزممم امیدوارم خوشبخت بشید ...دختر من کلا انگاااار بچه س بخداااا موندم چرا بزرگ نمیشه شاید تک بچه ... دقیقا چون تک فرزنده واسه همینواینکه حتما نازشو کشیدین لوسش کردین مارو اینطوری بار نیاوردن خانواده هامون همش بدرفتاری .. به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 اره لاغریو دوس دارم آرزوی من هم اکنون😂 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
مزلسون عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 3143 اره دارم🥲 عه خب پس حتمااا برو پی درمانشرژیم غذاییت رو هم اوکی کن
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14923 عه خب پس حتمااا برو پی درمانشرژیم غذاییت رو هم اوکی کن چشم❤️ به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
sahara23 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 5058 دقیقا چون تک فرزنده واسه همینواینکه حتما نازشو کشیدین لوسش کردین مارو اینطوری بار نیاوردن خانواده ها ... الهی فدات شم قشنگممم خوشبختترین باشی ❤️