2777
2789
عنوان

زندگی از چشمم افتاده کیا مثل

124 بازدید | 9 پست

من شدن؟

به شخصه از بس خیانت دیدم و شنیدم هیچ اعتمادی به هیچ کسی ندارم فکر میکنم همه یا خیانت کردن یا میکنن ؟

چقدر دلم برای روزهایی که اعتماد داشتم تنگ شده چقدر دغدغه هام چرت و کوچیک بودن اما الان چی؟

الان از همه چیز میترسم هیچ امیدی به آینده ندارم فقط میگم خدایا خودت آرامش بده تا بچه هامو درست تربیت کنم ..

چون اینطوری نمیشه ..

چکار میکنین این مواقع؟

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم دارم بزور تحمل میکنم زندگی ک هیچی

تو چرا؟بگو تا سبک بشی

من حس میکنم اینهمه سال علکی تلاش کردم علکی سگ دو زدم ...حس میکنم به پوچی رسیدم ...

وقتی بهم خیانت کرد بدجوری قلبم شکست خودمم شکستم 

واه واه حال این روزامهشبا بدتر میشم

شبها انگاری هورمون غصه میریزن تو خونمون ...شبها درد میاد سراغ آدم شبها آدم دلگیر میشه 

تو چرا؟بگو تا سبک بشیمن حس میکنم اینهمه سال علکی تلاش کردم علکی سگ دو زدم ...حس میکنم به پوچی رسیدم ...

نه همه چی عشق نیست 

مشکلات خوانوادگی درسته کم سنم کاریم از دستم بر نمیاد اما همه چی داره بهم فشار میاره

بعد چند وقت بهتون خیانت شدچجوری فهمیدی دوست داشتی بگوشبا زندگی وارد جزئیات میشع

بعد از ۱۶ سال زندگی عاشقانه...دقیقا زمانی که به آرزوهامون رسیده بودیم و همه چیز داشتیم و خوشبخت بودیم ..خرابش کرد...

خدا خواست بفهمم

یه شب توی خواب ..توی بارداری خوابشو دیدم ...

پریدم بغلش گفتم حالم بده ...

فردا صبحش یه پیام مشکوک توی گوشیش دیدم بعد پیگیر شدم و فهمیدم ...وای از اون روزی که فهمیدم 

بعد از ۱۶ سال زندگی عاشقانه...دقیقا زمانی که به آرزوهامون رسیده بودیم و همه چیز داشتیم و خوشبخت بودی ...

بمیرم الهی چه زجری اخه ۱۶ سال چجوری دلش اومد نامرد

همسرم نبود من خیانت دیدم بعد دو سال چقد شکستم

الان ک فک میکنم شما چقد اذیت شدی 

رابطه داشتن با اون خانوم؟

جدا شدین؟

بچه دارین؟

بمیرم الهی چه زجری اخه ۱۶ سال چجوری دلش اومد نامردهمسرم نبود من خیانت دیدم بعد دو سال چقد شکستمالان ...

رابطه نداشتن..فقط تماس ...جدا نشدم کسی هم خبر دار نشد ..اما یکسال با اون زنیکه نجس همسایه بودم و تحملش کردم ببین چه دردی کشیدم من ...