2777
2789
عنوان

انقدر یعنی کارم بد بود

233 بازدید | 17 پست

من خانواده شوهرم خیلی شوخ طبع ۶ستن و کلا خیلی شوخی میکنیم ک حتی خیلی حرفا هی گفتن ک ناراحت شدم و گذشتم 

امروز با برادرشوهر کوچیکم همسنیم داشتیم صحبت میکردیم شوهرم گف فلان فیلمو برار گف من دیدم گفتم اون یکیو بزار گفت اونم دیدم ب شوخی گفتم چقد گاوی همش نشستی ب فیلم دیدن 

این برادرشوهرم بدتر از این شوخیا باهام کرده 🫠

شوهرم شب اومدیم خونه گف چرا گفتی  اونو. گفتم خب اونم میگ. گف کِی ؟ . گفتم همیشه حتی بدتر . گف چی گفته؟ گفتم ینی تو ندیدی ؟ ازین به بعد بت میگم پس هر چی گفتن خانوادت 

میخوام بش بگم دیگ خانوادت حق ندارن شوخی کنن با من وگرنه باید توقع شنیدن جواب داشته باشن 

توقع نداشته باشین همیشه لال باشم 

ای یه نمونش بود اونم چون شوهرم گف برام همه چیز تداعی شد آخه خودشون بگن اوکیه ولی همیشه من یچی بگم بهشون بر میخوره 

مثلا من گفتم مامانم برا عروسمون سرویس ۵۰ گرمی گرفته بود مادر شوهرم میگف مامان ط کلش بو قرمه سبزی میده وگرنه کدوم آدم عاقل اینکارو می‌کن

هر سری ب هر بهونه ای  چند بار گفته به نظرشون حرفش بد نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باخانواده ی شوهر هیچوقت سرشوخی رو بازنکن مخصوصا خواهرشوهر وبراورشوهر چون اینجوری احتراما ازبین میره وبرات شخصیتی قایل نمیشن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
خب اونا هم اشتباه کردن ولی من فرق بین اسکل و گاو خیلی زیاده

وقتی بین شوخی میوفته باید بشنون تا نگن یا اگر بازم میگن وقتی جواب میگیرن نباید ناراحت بشن همه چیز دو طرفه نمیتونم لال شم که

تو باید بارفتارت جلوی شوخی های زننده رو میکرفتی که ادامه ندن نه اینکه مقابل به مثل کنی اینکه بدتره هم خودتدشبیه اوناشدی هم به اونا مجوز دادی اینطوربرخوردکنن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
حداقل میخوای تیکه بندازی یکم تمرین کن چار جا دنبال جمله بگرد بعداین چی بود گفتی

تیکه نمینداختم شوخی کردم خود برادرشوهرم خندید گف بیکار بودم دیگ بعد شروع کرد ب شوخیای دیگ شوهرم ناراحت شده

تو باید بارفتارت جلوی شوخی های زننده رو میکرفتی که ادامه ندن نه اینکه مقابل به مثل کنی اینکه بدتره ه ...

من اوایل ساکت بودم یا جواب نمی‌دادم یا اخم میکردم بدتر به مسخره میگرفتن مثل خودشون شدم یکم بهتر شدن الان میگن ع ط ام زبون داری ؟