نگارم۷۷ مدیر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 عنوان از وقتی متاهل شدم | مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 45 پست درس نمیخونم خونه خودم اومدم درس رو بوسیدم کنار🤦♀️🤦♀️😐😐تازه دادم کمد و میز مطالعه هم برام ساختن ک درس رو دوباره شروع کنم ولی ....چجوری دوباره استارت بزنم؟؟ 1403/10/09 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینبیون عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 1736 من بعد ازدواج دانشگاه رفتم. رتبه اول هم فارغالتحصیل شدم. اگر دغدغه ت درس باشه قطعا موفق میشی.. شوهر ... عالی بود
sajjan عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 329 من شاغلم مجرد ک بودم سره کار نمیرفتم مدام کتابخونه بودم همیشه هم نتیجه گرفتم ار درس خوندن تو اونجا اره منم مثل شما اما من شاغل نیستم و شرایط رفتن به کتابخونه ندارم تو بارداری سخته اما تو خونه هم نمیتونم بخونم انگار مغزم نمیکشه😂
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 برنامه ریزی روزانهشروع از ساعات کماستمرار الان میخوام استارت بزنم ✌️خیلی عصر خوابیدم
hana82hana83 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 180 الان میخوام استارت بزنم ✌️خیلی عصر خوابیدم موفق باشی عزیزم
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 از بس سرت گرمه اره همش مهمونی سره کار مرتب کردن خونه....
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 من بعد ازدواج دانشگاه رفتم. رتبه اول هم فارغالتحصیل شدم. اگر دغدغه ت درس باشه قطعا موفق میشی.. شوهر ... اره خوشگلم درست میگیکاش منم مثل تو شم😍میخوام شروع کنممم دوباره خیلی چیزا هست ک بایدددد یاد بگیرم میخوام درآمدم بالای ۱۰۰ ملیون بشه 😍✌️
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 18793 اره منم مثل شما اما من شاغل نیستم و شرایط رفتن به کتابخونه ندارم تو بارداری سخته اما تو خونه هم نمیت ... باورت میشه من تو ۹ ماه درس میخوندم برای آزمون حتی تا شب آخر زایمانم 😁 چند روز هم بعد زایمان رفتم آزمون دادم.
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 798 مامان بابام که ازدواج کردن تا چند سال درس میخوندن دانشگاه حتی از یه وقتی بچه هم داشتن(من) بابام تهران درس میخوند مامانم هم کارش شهر دیگه بود
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 چرامن اتفاقا از بعد عروسی شکوفا شدمارشد رفتمتدریس یار شدمپایان نامم تموم شده کارای شبیه سازی و نتایج ... اخی آفرین عزبزممن دوتا جا افت تحصیلی داشتم یکی بعد شاغل شدنم یکی بعد ازدواجم باز شاغل بودم تو دوران عقد یکم تلاش میکردم ولی اومدم خونه خودم کلا گذاشتم کنار
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 18793 اره خوشگلم درست میگیکاش منم مثل تو شم😍میخوام شروع کنممم دوباره خیلی چیزا هست ک بایدددد یاد بگیرم می ... خیلی هم عالی. من از درس خوندن خیلی لذت میبرم. البته استرس امتحان هم بی تاثیر نیست 😁
sajjan عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 329 باورت میشه من تو ۹ ماه درس میخوندم برای آزمون حتی تا شب آخر زایمانم 😁 چند روز هم بعد زایمان رفتم آز ... وآقا تو بارداری بدنت مغزت میکشید؟ چند ساعت تو روز? من یکم میخونم بدن و مغزم کم میاره، چند روز قبل زایمان هم آزمون دارم😂
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 اره منم مثل شما اما من شاغل نیستم و شرایط رفتن به کتابخونه ندارم تو بارداری سخته اما تو خونه هم نمیت ... ادمایی ک ب کتابخونه عادت دارن تو خونه سخت درس میخوننهیچوقت یادم نمیره برای آزمون ارشدم صبح میرفتم کتابخونه تا ۸ شببرای کارشناسیم بعد مدرسه میرفتم کتابخونه تا ۹ ۱۰ شب خیلی زحمت کشیدم برای درسم انصافا نتیجه هم گرفتم
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5343 مامان بابام که ازدواج کردن تا چند سال درس میخوندن دانشگاه حتی از یه وقتی بچه هم داشتن(من) بابام تهرا ... مطمینم آدمای موفقی هستن