خانم_نازززى مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 511 عنوان از كجا بفهمم تو بدنم خون لخته شده يا نه 120 بازدید | 22 پست آزمايشى چيزى براى فهميدن اينكه بخته خون تو بدن وجود داره هست يا نه ؟ چطورى بايد بفهمم ؟ 1403/10/09 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_نازززى مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 511 اتفاق خاصی افتاده؟ آره كلا ١ ساله كه بدنم خيلى اتفاقا افتاده واسشاز سرماخوردگى عجيب غريب پارسال بگير تا سقط با قرصدرد هايى دارم گهگدارى تو بدنمميخوام ببينم ميشه فهميد يا نه ؟
hana82hana83 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 180 آره كلا ١ ساله كه بدنم خيلى اتفاقا افتاده واسشاز سرماخوردگى عجيب غريب پارسال بگير تا سقط با قرصدرد ه ... نمیدونم اینوولی وسواس نداشته باش و تو خودت نیفتخیلی چیزا طبیعیه ...
خانم_نازززى مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 511 نمیدونم اینوولی وسواس نداشته باش و تو خودت نیفتخیلی چیزا طبیعیه ... چى بگم بخدا 😭😭😭 درد دارم آخه وگرنه آدمى نيستم كه بزرگ كنم همه چيو
hana82hana83 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 180 چى بگم بخدا 😭😭😭 درد دارم آخه وگرنه آدمى نيستم كه بزرگ كنم همه چيو چون خودم اینجوریم گفتم🫢 هنه بهم میگن قدرت تلقین از هرچیزی بالا ترهمنم توصیه ی بقیه رو گفتم وگرنه خودم یکم درگیر این موضوع هستم
خانم_نازززى مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 511 چون خودم اینجوریم گفتم🫢 هنه بهم میگن قدرت تلقین از هرچیزی بالا ترهمنم توصیه ی بقیه رو گفتم وگرنه خو ... آره عزيزمراست ميگنواقعا ذهن قدرت خاصى دارهولى من تو اين يه سال كاراى خطرناك با بدنم زياد كردم مثل همون سقط تو خونه با قرصميدونم بدنم خيلى تحت فشار بوده براى همين به اين چيزا فكر ميكنموگرنه هرچى كمتر توجه كنى به بعضى مسائل حالت بهتره