2777
2789

آیا کار غلطی کردم؟پسر من کلاس،دوم هست و من نماینده کلاسشون هستم در برگزاری جشن و کارهای کلاسی و یه خانمی هم کمکم میکنه..من بعضی وقتا تو کارهای خیر و دانش اموزان نیازمند مدرسه با مدیر همکاری میکنم سر این با مدیر مدرسه خیلی رابطه خوبی دارم..دو ماه پیش یه دانش،آموز نیازمند کلاس اولی بیماری سختی گرفت که حتما باید عمل میشد چون به خاطرش عفونت کل بدنش رو گرفته بود.. معاون مدرسه تماس،گرفتن باهام و من هم تو گروه کلاسی گذاشتم مبلغ عمل رو جمع کردم و بچه عمل شد خداروشکر الان صحیح و سالم هست.. دوباره یه دانش آموز دیگه هم کمک درمان دادیم بهش.. پک مواد غذایی تهیه کردم برای نیازمندان مدرسه از کمک های مادرا.. خلاصه که دنباله یه بهانه بودم از مادرای خیر تشکر کنم.. جشن یلدای بچه ها افتاد روز مادر منم از جیب خودم ۴۵ تا به تعداد براشون یه هدیه ناقابل گرفتم لیبل زدم سپاس از مادران خیر کلاس و فامیلیم رو زدم.. نه به عنوان نماینده فقط به عنوان یه مادر که میخواست از مادرای خیر کلاس،تشکر کنه.. اون یکی نماینده وقتی دید هدایارو با برخورد بدی با من کرد جوری که اعصابم به شدت خورد شد و میخواستم برم ولی با التماس ازم خواهش کرد که نرو بری همه چی سر من میشکنه.. سر یه حسادت بود نمیدونم چی بگم .. منم کلا از انصراف دادم گروه ایتا رو پاک کردم.. انگار معلم هم‌ازم دلخور شد..ولی مدیر مدرسه که خیلی باهم رابطمون خوبه.. یه هفته میشه سر این جریان افسردگی گرفتم.. نمیدونم نیتم خیر بود چرا اینطوری شد😔😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظور اونیکی این بوده که باید باهاش هماهنگ میکردید؟

اره دیگه میگه چرا با من هماهنگ نکردی.. اخه همیشه هر چی میگم با مخالفتش روبرو میشم.. بعدم یه سوپرایز بود نمیخواستم از مادرا کسی بدونه.. اون هم هیچ کمکی تو درمان اون بچه ها نداشته چرا من باید در جریان میذاشتم.. همه ی کارهای بیمارستان و پرونده رو خودم انجام دادم..تازه من رو هم همیشه سرکوب میکنه که چرا خودتو قاطی میکنی بچسب به زندگیت

اگه همیشه مخالف بوده و دخالتیم نداشته کار درستی کردید ک نگفتید چون وقتی برا مشکل بچه ها باهاش در میون گذاشتید مخالفت کرده اینو ک دیگه نمیزاشته بعدشم شما از جیب خودتون دادید پس ب اون ربطی نداره

اگه همیشه مخالف بوده و دخالتیم نداشته کار درستی کردید ک نگفتید چون وقتی برا مشکل بچه ها باهاش در میو ...

ممنون از راهنماییتون.. الان جوری شده دیگه دوست ندارم به مدرسه برم چند روز دیگه جلسه هست دیدن اون و یه سریا حالم و بد میکنه