2777
2789
عنوان

همسر شما چند ساعت از روزشو جلوی

154 بازدید | 18 پست

تلویزیون سپری میکنه یا سرش تو گوشی هست؟ 

( از زمانی ک توی خونه س)

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلوزیون وقتی فوتبال خیلی مهم داره گوشیم معمولا زیاد سرش توش نیس یا میگه بیا باهم فیلم ببینیم 

اما حداقل نیم ساعتps5باید گیم بزنه 🤦🏻‍♀️

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
اگه منزل باشن ابدا پیش ما گوشی دست نمیگیرن اهل تی وی هم اصلا

چقدر عالی 🌸🌸🌸 خیلی خوبه اینطوری ، 

از ابتدا اینطوری بودن؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

۱ساعت تلویزیون

۳/۴ساعت گوشی

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

تی وی نگاه نمیکنه ،گوشیشو بغل میکنه فقط موقع غذا خوردن میزاره کنار ،غذاشو تموم کرد دوباره اون لامصبو میگیره دستش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تی وی نگاه نمیکنه ،گوشیشو بغل میکنه فقط موقع غذا خوردن میزاره کنار ،غذاشو تموم کرد دوباره اون لامصبو ...

چه حس بدیه ن ، 

راه حلی وجود نداره واسه ترک گوشی؟ 

خیلی اهل تلویزیون نیست نهایت یه فیلم یا سریالی با هم میبینیم 

ولی تا ساعت ۱۰ اینا زیاد گوشیش زنگ میخوره و حرف میزنه بخاطرش کارش

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

زیاداهلش نیس.من معتادترم.همش گله میکنه و میگه گویشیتوپرت کن اونور.

چقد خوب از اول ابنطوری بودن؟