2777
2789
عنوان

تاحالا شده دیوانه وار عاشق شین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 156 پست
احسنت موافقم زیاد🙏🖤همیشه باید با عقل آدم سهی کنه برای عشق حتی بره جلو بعد احساش واقها حرف خابی. گف ...

چون خودم بشدت آسیب دیدم ...

کلا تو رابطه مرد باید بیشتر عاشق باشه تاختم ب ازدواج شه 

اگرزن بیشترعاشق باشه ختم به تراپی میشه

چند سالته ؟ارومممممم دختر چهخبره؟😂اوت وایستگیه ک هورمون های عشقت درجا براش میزنه وایستگی همراه با د ...

وای دیدی تروخدا😂😂😂 نمیدونم وقتی میببینمششششش براش بال بال میزنم دیشب خونمون بود جوگیر شده بودم🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودم بشدت آسیب دیدم ...کلا تو رابطه مرد باید بیشتر عاشق باشه تاختم ب ازدواج شه اگرزن بیشترعاشق ب ...

بله منم همین طور آدم  آدم شکست بخوره تجربه کسب میکنه چشا باز میشه 😍🖤

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

وابستگیم اشتباه محض🕳

اره دیگ تهش آسیب ب خوده اگر شخص ب خودش نیاو

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

گریم گرفت خدا بهتون صبر بده🥺

خیلی ممنونم🤍

اشکال نداره، من خوب میشم:”) میشه برای شادی روی همسر عزیزم صلوات بفرستین❤️‍🩹                                                همه بهم میگن من آدم قویی هستم؛ اما من میدونم تو جات تو بهشته و اگه خودکشی کنم هیچوقت نمیبینمت برای همین زنده ام:)

داف وولش کن مهرادم به دل طرف بشینه بسته😍

هعییییی حق میگی 

ولی خب شما میگی چیکار کنم؟🥲👩‍🦯

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اخع من نمیدونم توچ مرحله ای هسی

فقط یک بار استوریش و با پیج خودم دیدم😂بقیه استوریاش و با پیج فیک میبینم 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀