2777
2789

وقتی یه مقدار کمی از دندون مونده حتما باید روکش بشه؟

دندون من مقدار زیادیش شکسته بود و وقتی چیزی می‌خوردم گیر میکرد و این باعث خستگی من میشد چون تایم زیادی واسه تمیز کردن و .. مبزاشتم

چند ساعت پیش دکترم تراشید دندون رو اما جای خالی داره ، این درده بخاطر کاری ک روش انجام شده یا چون جای خالی پر نشده اینطوریه، از لحاظ وضعیتی انگار کاری روش انجام نشده همون درد رو داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس نباید درد داشته باشی چون دندون دیگه عصب نداره منم دندونم زیادی شکسته بود عصب کشی کردم درد اصلا ند ...

روکش رو دندون عصب کشی شده گذاشتی ؟ 

این چون سوراخ بود و تراشید و اینا گفت دردش بخاطر این کاراس

روکش رو دندون عصب کشی شده گذاشتی ؟ این چون سوراخ بود و تراشید و اینا گفت دردش بخاطر این کاراس

اره 

دندون منم سوراخ بود ، بعد عصب کشی پین گذاشت چون دیواره اصلی نابود بود و هم اندازه باقی دندونام پر کرد و ۱۸ سالم شد رفتم تراشید ماده رو و روکش کردم