2777
2789
عنوان

دستام داره میلرزه

980 بازدید | 46 پست

خاک تو سرم رفتم ویدیو های داعشی رو دیدم 

ویدیو هایی ک سر میبریدن

خاک نمیدونم چه مرگم بود دیدم ولی کامل نه تا میخاست سرشو ببره زود ویدیو رو قطع کردم

بخدا بدنم میلرزه

وایییییی خدا لعنتشون کنه الهی

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

ای بابا موضوع ممنوعه؟ 

قفل میکنم تا کاربریم تعلیق نشده

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اوووو من همون موقع که داعش اومده بود همه رو دیدم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوووو من همون موقع که داعش اومده بود همه رو دیدم

تا آخرش؟ 

تا آخرش؟

اره

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من کلیپ این روزای سوریه رو دیدم برای مردها گور دسته جمعی بزرررگ درطت کرده بودن یکی یکی مینداختنشون داخل و زنده بودن میوفتادن روی هم با دست و پای بسته و زنهاشونم به اسیری میبردن خدا کمک کنه امام زمان عج برسونه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

اها خو چرا رفتی سرچ کردی نگاه کردی؟

ب این کارت میگن خود ازاری 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

ماله چه زمانی بوده؟من همشون رو دیدم

همین آواخر بوده

نفس عمیق بکش برو یه چایی بذار یه اهنگ شادم بذار باهاش بخون

نمیتونم تکون بخورم

اها خو چرا رفتی سرچ کردی نگاه کردی؟ب این کارت میگن خود ازاری

دقیقا 

الان دارم خودمو فحش میدم همش