2777
2789
❤️👍ماشاللهبرای پر شدن موها راهکاری بلد هستید؟

تغدیه و رسیدگی واقعی و مکررر 

من هر روز بدون استثنا موقع شونه کردن ساقه موهای هر دومون و روغنی میکنم نه روغن خالصا برای این حجم مو که گذاشتم ۵ قطره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موهات خشکه موخوره میگیره من هر ماه یکی دوسانت خودم قیچی میکنم ولی هر ۳ ماه قشنگ میریم مادر و دختر نو ...

بزار فردا میرم خونه مادرشوهر میگم کوتاه کنه واسم😂یمدت شامپو نرم کنتده رو حذف کردم شاید چندماه بعد دوباره شروع کردم دیدم موهام دوباره داره رشد میکنه

اشتباهی فکر میکردم شامپو نرم کننده نزنم فقط سرم بزنم خوب میشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ناراحتم نشدن من خودمو میشناسم خبفقط چون یه قسم و به بازی میگیرن ناراحت شدم

اره من یکی عکس گذاش فیلت.ر داش گفت به جون مامانم ندارم منم گفتم خجالت بکش قسم نخور مطمئن بودم داش

تغدیه و رسیدگی واقعی و مکررر من هر روز بدون استثنا موقع شونه کردن ساقه موهای هر دومون و روغنی میکنم ...

چند روز یکبار میشورید موها رو؟

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
تغدیه و رسیدگی واقعی و مکررر من هر روز بدون استثنا موقع شونه کردن ساقه موهای هر دومون و روغنی میکنم ...

روی موی خشک روغن میزنید چرررب نمیشه؟؟؟ 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نرم کننده یه چیز افتضاحه بجاش روغن طبیعی بزن به موهات جون بگیره

همون کار شمارو پیش میگیرم روغن میخرم تو شامپو میریزم

بمون عکسمو بزارم موهامو نگاه کن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شما به پدرت رفتی یا مادرت ؟من نه از مادری شانس آوردمو نه از مادری

از بینی😂؟

باور میکنی تو فامیل همشون بزرگن و یا عمل کردن

اما از این دو طرف به خاله مرحومم رفتم🥲

دوتا کاربری دارم😎turk💞